Tehdään yhdessä just teidän näköinen päivä

Räätälöimme ryhmäpäivän toiveidenne mukaan. Asiantuntevassa ohjauksessa kaiken ikäiset ja tasoiset ryhmät voivat kokeilla kannustavassa ilmapiirissä esimerkiksi wakeboardingia, SUPpausta tai vaikkapa lähteä melomaan. Tai niitä kaikkia! Ryhmäpäivillämme on Fiilistakuu – jos koet ettei päivä ole hauska, etsitään yhdessä hyvitysratkaisu!

Ryhmäpäivä on taatusti hauska tapa viettää virkistyspäivä työporukan kanssa tai vaikkapa juhlia kaveriporukalla. Lukuisista lajivaihtoehdoista voitte valita teille mieluisimmat. Tänä kesänä suosittelemme erityisesti SUP poloa sekä meidän omaa kestosuosikkia – wakeboardingia.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme teille tarjouksen.

Ota yhteyttä

lajit ryhmille

Wakeboarding

Wake-kaapelilla kaiken tasoiset porukat voivat kokeilla vauhdikasta lajia kannustavassa ympäristössä. Kerrallaan wake-kaapelista pääsee tunnin aikana nauttimaan maks. 1o tyyppiä. Asiantunteva ohjaus takaa onnistumisen elämyksen ja turvalliset tyrskyt.

Halutessasi voit myös yhdistellä ryhmäpäivään useampia lajeja.

SUP-lautailu

Erimoverin SUP-ohjaukset ja retket saat meiltä kätevästi räätälöitynä ryhmänne tarpeisiin! Myös esimerkiksi SUP jooga ja SUP poolo Keilalahden kauniissa luontomaisemissa ovat taatusti hauskoja kesäelämyksiä.

Halutessasi voit myös yhdistellä ryhmäpäivään useampia lajeja.

Melonta

Tarjoamme opastettuja retkiä kaiken kokoisille ryhmille Espoon saaristomaisemissa. Perehdytä porukkasi lajin saloihin Natura Vivan asiantuntijoiden johdolla!

Halutessasi voit myös yhdistellä ryhmäpäivään useampia lajeja.

Mukana mahdollistamassa

_______  _______ _______