versitale

Wakeboarding

Cablewake is a fun and fast pace activity, with the possibility to push your limits with all kinds of flips and spins.

Environmentally friendly cables make practicing
wakeboarding skills easier, cheaper and more versatile.
The cables in the Lagoon run exceptionally on solar energy
(thank you Fortum!).

We have two cables, the gear needed as well as professional guidance to ensure your first time on board goes as smoothly as possible. As a beginner all you need is a swimsuit, towel and a curious
smile!

BOOK IT HERE!

Varauskalenteri kaapeleille on auki aina 7pv eteenpäin. Hinnat alk. 25€. Välinevuokraus (lauta, märkäpuku, liivit + kypärä) 10€.

Book now

Hauska

sup-lautailu

SUP eli stand up paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista. SUPpailu on helppo ja hauska tapa viettää rentoa kesäpäivää tai kohottaa kuntoa.

Laguunissa Suomen johtava SUP-toimija Erimover vuokraa lautoja sekä tarjoaa kursseja, retkiä, SUP Joogaa ja kesän 2018 kuuminta lajia – SUP poloa! Lisää infoa suppailusta täällä.

Lautavuokra, SUP-kurssit tai SUP polo... You name it! Alk. 20€/h.

Book now

vapauttava

Melonta

Voit vuokrata kajakin ja nauttia Espoon kauniista saaristomaisemista kaikessa rauhassa! Natura Vivan melonnan ammattilaiset vuokraavat Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Tarjolla lisäksi myös melontakursseja ja -retkiä kaiken tasoisille! Lisäinfoa täällä melonnasta.

Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.

Kajakkivuokra alk. 22€/2h. Kurssit ja pidemmät retket löydät verkkokaupasta.

Book now

palkitseva

Kiteboarding

Järjestämme leijalautailukursseja aloittelijoille ja kokeneemmille kitettäjille. Laadukkaan ja turvallisen opetuksen takaavat IKO-sertifioidut opettajat. 

Leijalautailukurssi on myös mainio lahjaidea! 

Lue lisää leijalautailusta.

Lisää kursseista ja hinnoista löydät verkkokaupan puolelta! :)

Book now

vallaton

Flyboarding

Voit kokea miltä lentäminen oikeasti tuntuu kun 260 hevosvoimalla tuotettu vedenpaine nostaa sinut jopa 15 metrin korkeuteen.

Ensikertalaiset ovat tervetulleita! Flyboard Helsingin kanssa pääset harrastamaan lajia turvallisesti Laguunissa. Lue lisää flyboardingista.

Hinnat alk. 60€/10 min.

Book now

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!