FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Laguuni?

Laguuni on kelluva vesiurheilukeskus ja yhteisö. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hengailemaan, syömään, saunomaan ja harrastamaan. Yksittäiset kokeilijat, harrastajat, kaveriporukat, perheet ja polttari- sekä yritysryhmät voivat koota laajasta lajitarjonnasta itselleensä mieluisimman kokemuksensa.

Ravintola tarjoilee drinkkejä ja sydämellä suunniteltua simppeliä ruokaa tuoreista raaka-aineista.

Miellyttävä puusauna antaa pehmeät löylyt, missä voit rentoutua aktiviteetin jälkeen tai muuten vaan, ryhmässä tai yksin.

 

Miten saavun Laguuniin?

Laguuni sijaitsee aivan länsiväylän vieressä, osoitteessa Keilalahdentie 8, 02150 Espoo.

Metrolla tultaessa, suosittelemme jäämään keilalahden pysäkiltä, mistä on noin 750m matka Laguuniin. Koivusaaren pysäkiltä on hieman pidempi matka, noin 1,2km.

Polkupyörällä saapuessa, voit jättää pyörän Laguunin edessä sijaitsevaan pyöräparkki 🙂 Kaupunkipyörät sijaitsevat noin 400m päässä, yritystalojen takana.

Ajoneuvoille on Laguunin edessä 24h parkki. Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu, niin suosittelemme laittamaan navigaattorin kohteeksi Laguuni, sillä virallinen osoite ohjaa hieman väärin.

Veneille on toistaiseksi paikkoja rajoitetusti, mutta suunnittelemme erillistä veneparkkia.

 

Miten varaan ajan?

Voit varata ajan aktiviteetteihin etukäteen etusivun ajanvarauksen kautta, soittamalla suoraan Laguunille (029-1700353) tai toki myös paikan päällä. Kannattaa kuitenkin varata aika etukäteen, jos haluat varmistaa pääsyn aktiviteetteihin.

 

Kuika kauan yhdellä wakeboarding ajalla saa olla vesillä?

Yksi ajanvaraus kestää yhteensä 60 min. Yhdelle tunnille, yhdelle kaapelille mahtuu aina max. 4 henkilöä, joten vuorottainen wakeaika on noin 15 min/hlö.  Ajovuorot ovat noin 5min mittaisia, joten jokaiselle on siis noin 3×5 minuuttia ajoaikaa. Omalla vuorollaan kannattaa olla valmiina, niin vaihdot saadaan sujumaan nopeammin ja ajoaikaa jää enemmän jokaiselle!

 

Mitä on hyvä ottaa mukaan?

Uikkarit ja pyyhe kannattaa ottaa mukaan, jos mielit vesille esim. harrastamaan wakeboardingia, suihkulautailua tai suppailua (suppailussa voi kastua). Melonnassa ja suppailussa kannattaa huomioida säänmukainen varustus.

 

Mitä maksaa ja millä voi maksaa?

Katso yleishinnasto kokonaisuudessaan tästä. Mikäli haluat varata ohjelmaa yritystiimeille löydät täältä lisää tietoa. Entäpä oletko järjestämässä polttareita?  Lisätietoa niihin löydät täältä.

Verkkokaupassa ja Laguunin infossa voi maksaa lukuisilla pankki- ja luottokorteilla (pois lukien Amexilla infopisteellä). Meille käy myös käteinen ja lukuisat virikesetelit ja -kortit, kuten Smartum, Epassi, Edenred, Eazy Break. Jos haluat maksaa muilla liikuntaseteleillä tai -korteilla niin olethan yhteydessä. 

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!