FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Laguuni?

Laguuni on kelluva vesiurheilukeskus ja yhteisö. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hengailemaan, syömään, saunomaan ja harrastamaan. Yksittäiset kokeilijat, harrastajat, kaveriporukat, perheet ja polttari- sekä yritysryhmät voivat koota laajasta lajitarjonnasta itselleensä mieluisimman kokemuksensa.

Ravintola tarjoilee drinkkejä ja sydämellä suunniteltua simppeliä ruokaa tuoreista raaka-aineista.

Miellyttävä puusauna antaa pehmeät löylyt, missä voit rentoutua aktiviteetin jälkeen tai muuten vaan, ryhmässä tai yksin.

 

Miten saavun Laguuniin?

Laguuni sijaitsee aivan länsiväylän vieressä, osoitteessa Keilalahdentie 8, 02150 Espoo.

Metrolla tultaessa, suosittelemme jäämään keilalahden pysäkiltä, mistä on noin 750m matka Laguuniin. Koivusaaren pysäkiltä on hieman pidempi matka, noin 1,2km.

Polkupyörällä saapuessa, voit jättää pyörän Laguunin edessä sijaitsevaan pyöräparkki 🙂 Kaupunkipyörät sijaitsevat noin 400m päässä, yritystalojen takana.

Ajoneuvoille on Laguunin edessä 24h parkki. Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu, niin suosittelemme laittamaan navigaattorin kohteeksi Laguuni, sillä virallinen osoite ohjaa hieman väärin.

Veneille on toistaiseksi paikkoja rajoitetusti, mutta suunnittelemme erillistä veneparkkia. 

 

Miten varaan ajan?

Voit varata ajan aktiviteetteihin etukäteen etusivun ajanvarauksen kautta, soittamalla suoraan Laguunille (029-1700353) tai toki myös paikan päällä. Kannattaa kuitenkin varata aika etukäteen, jos haluat varmistaa pääsyn aktiviteetteihin.

 

Mitä maksaa ja millä voi maksaa?

Katso yleishinnasto kokonaisuudessaan tästä. Mikäli haluat varata ohjelmaa yritystiimeille löydät täältä lisää tietoa. Entäpä oletko järjestämässä polttareita?  Lisätietoa niihin löydät täältä.

Verkkokaupassa ja Laguunin infossa voi maksaa lukuisilla pankki- ja luottokorteilla (pois lukien Amexilla infopisteellä). Meille käy myös käteinen ja lukuisat virikesetelit ja -kortit, kuten Smartum, Epassi, Edenred, Eazy Break. Jos haluat maksaa muilla liikuntaseteleillä tai -korteilla niin olethan yhteydessä. Mikäli haluat maksaa esim. virikeseteleillä, tai -kortilla, varaathan ajan puhelimitse (029-1700353). 

 

Voiko varatun ajan peruuttaa?

Kaikki varauksemme ovat sitovia. Voit lukea palveluehtomme tästä. Sade ei haittaa harrastamista, monissa lajiessamme kastuu ilman sadettakin (: Laguunilla on kuitenkin oikeus perua tapahtuma samana päivänä, jos sääolosuhteiden vuoksi tapahtumaa ei voida toteuttaa turvallisesti. Tässä tapauksessa otamme erikseen yhteyttä asiakkaisiin.

 

Minkä ikäiset voivat tulla harrastamaan?

Jokaisessa aktiviteetissa on oltava uimataitoinen. Vesipuiston alaikäraja on 6 vuotta. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti. Yksi aikuinen voi valvoa 2 lasta samanaikaisesti. Rannalta valvominen riittää, mutta vesipuistossa riittää hauskuutta myös vanhemmille (:  Yli 12-vuotias lapsi voi tulla puistoon itsenäisesti, huoltajan suostumuksella.

Wakeboardingiin voi osallistua myös yli 6 vuotias lapsi, jolla on hyvä uimataito. Lauta vaikeuttaa vedessä liikkumista jonkin verran. Nuoremmille tai aremmille suosittelemme ensin wake-kurssia, jossa on hieman enemmän aikaa opetella alkeet!

Melontakursseilla ja -retkillä alaikäraja on 13 v. Kaksikkokajakin tai esimerkiksi pari Sup-laudan voi vuokrata nuoremmankin uimataitoisen lapsen kanssa, mikäli pysyttelee lähistöllä (:

Yläikärajaa ei ole!

Kuika kauan yhdellä wakeboarding ajalla saa olla vesillä?

Yksi ajanvaraus kestää yhteensä 60 min. Yhdelle tunnille, yhdelle kaapelille mahtuu aina 4 henkilöä, joten kokonaisuudessaan wakeaikaa on noin 15 min/hlö.  Ajovuorot ovat noin 5 min mittaisia, joten jokaiselle on noin 3 x 5 min ajoaikaa. Omalla vuorollaan kannattaa olla valmiina, niin vaihdot saadaan sujumaan nopeammin ja ajoaikaa jää enemmän jokaiselle!

 

Mitä on hyvä ottaa mukaan?

Uikkarit ja pyyhe kannattaa ottaa mukaan, jos mielit vesille esim. vesipuistoon tai harrastamaan wakeboardingia, suihkulautailua, Sup-poloa tai suppailua (suppailussa voi kastua). Melonnassa ja suppailussa kannattaa huomioida säänmukainen varustus.

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!