Oletko luova tekijä, jolta taittuu sujuvasti kekseliäät sisällöt eri digialustoihin?

Vesiurheilukeskus Laguuni etsii viestinnän monipuolista tekijää tai pientä toimistoa ottamaan haltuun olemassaolevien some-kanavien (fokuksena Instagram ja Facebook) ja verkkosivujen suunnittelun ja sisällöntuotannon. Tekeminen painottuu kesäkauteen, jolloin myös uusia julkistuksia on luvassa.

Työssäsi suunnittelet ja toteutat sisältöjä oma-aloitteisesti, Laguunin ammattitiimin sparrauksella. Toimit aktiivisessa yhteistyössä markkinointitoimistomme kanssa. Sinulta toivomme näkemystä ja oma-aloitteista otetta some-kanavien kehittämiseen ja tekstin sisällöntuotantoon. Kuvaustaito ehdotonta plussaa. Some-kanavien sekä Laguunin blogin ja uutiskirjeen ylläpito ovat vastuullasi ja lisäksi tiedossa on muita pr-tehtäviä Laguunin kumppanuuksien ja lehdistötiedotteiden tiimoilta. Tässä työssä on tärkeää, että omaat ennakkoluulottoman asenteen ja sytyt nopeatempoisesta tekemisestä ja uusista ideoista.

Laguuni on vesiurheilukeskus, joka uskoo yhteisön voimaan ja kestäviin ympäristöarvoihin. Näistä asioista haluamme avullasi viestiä. Toivomme, että erilaisten ihmisten yhteenkokoaminen ja hymyjen herättäminen tuntuu sinusta tärkeältä ja haluat kuulua tiiviisti tiimiimme. Työsi tukena on jatkuvasti Laguunin ydintiimi, joka koostuu lajin kärkiharrastajista sekä viestinnän ja markkinoinnin osaajista.

Laguunin tavoitteena on mullistaa suomalainen vesiurheilun käsite ja luoda ennakkoluulottomasti uudenlaisia yhteisöjä. Olemme intohimoinen kasvuyritys ja tulevaisuudessa tähtäämme myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Etsimme jatkuvasti loistotyyppejä mukaan luomaan tarinaamme.

Paikka täytetään pikimmiten. Hakemukset ja CV juuso@laguuniin.fi. Lisätietoja voit kysellä maanantaisin tai perjantaisin klo 12-15 puhelimitse 0445693074.