ITÄMERI-PLOGGING

Itämeri on meille rakas harrastuspaikka ja maisema. Siksi tänä kesänä kutsumme kaikki puhdistamaan sitä, yksi kajakki kerrallaan.

Jokainen meistä voi auttaa.
Laguuni x Fortum roskalaskuri

 

000 KG   000 G

Taustaa

Laguuni on kelluva vesiurheilukeskus, joka toimii puhtaasti Itämeressä. Meri toimii liikkujien leikkikenttänä ja yhteisen riemun lähteenä.

Faktojen valossa Itämeri on kuitenkin maailman saastuneimmista meristä, jonka ongelmana on rehevöityminen ja lisääntyvissä määrin roskaantuminen. 

Laguuni koeponnisti Keilalahden saariston siivoustalkoot kesällä 2019. Vapaaehtoisten into sekä lyhyessä ajassa  kerätyn roskan määrä löi kaikki ällikällä. Oli selvää ettei asiaa voida jättää tähän. 

Itämeri-plogging kajakit kaikille

Kajakit ovat vapaasti kaikkien käytettävissä Laguunin Espoon ja Helsingin toimipisteissä koko kesän ajan. Fortumin mahdollistamat kaksikkokajakit ovat modifioitu siivousta varten ja niistä löytyy kaikki tarvittavat siivous- ja melontavälineet.

Kajakin voit varata suoraan alla olevasta ajanvarausjärjestelmästä.

Siivotaan yhdessä Itämerta, yksi kajakkiretki kerrallaan.

 

Itämeri-plogging maailmanennätysyritys 27.8.2020

Haaveenamme on nähdä ainakin sata kajakkia ja kasoittain SUP-lautoja Helsingin ja Espoon rannikoilla Itämeri-päivänä.

Yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa tarjoamme mahdollisimman monelle tilaisuuden ainutlaatuiseen ja yhteisölliseen siivouspäivään merellä. Käytännön järjestelyistä lisätietoa kesällä.

 

 

Haluamme yhteistyössä Pure Wasten kanssa edistää Itämeren hyvinvointia vaate kerrallaan – Itämeri-vaatteiden myyntivoitot lahjoitetaan suoraan lyhentämättömänä Itämeren suojeluun! 

Osallistu Itämeri-vaatteiden symbolin äänestykseen suoraan Pure Wasten ja Laguunin sosiaalisesta mediasta ja tilaa suoraan Itämeri spessutuote verkkokaupasta. Symbolivaihtoehdot on suunnittelut Brandcraft. 

Tehdään yhdessä konkreettisia tekoja, jotta voidaan tulevaisuudessakin nauttia Itämerestä!

muutetaan numeroita sen mukaan kun päivitetään roskamäärää

 

 

 

LAGUUNI x PURE WASTE

ITÄMERI LOGO ÄÄNESTYS Live

  • Itämeri 1
    68% 489 / 715
  • Itämeri 2
    31% 226 / 715

Varaa Itämeri-kaksikkokajakki

[bookly-form category_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”staff_members”]

Fortum

Meille tulee aurinkopaneelit! Laguunista entistäkin ympäristöystävällisemmän tekee puhtaan energian ystävämme Fortum. Fortum on ihan paras toimittamaan asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä kokonaisratkaisuja. Yhdessä me halutaan tehdä maailmasta puhtaampi.

Don & Branco

Meidän digi-toteutuksia sujuvasti hoitava Don & Branco pitää huolen, että Laguuni toimii myös laiturin ulkopuolella. Nimittäin koko verkkoratkaisu ja varauskalenteri toimivat yhtä kätevästi kuin wake-kaapeli konsanaan.