70,00 € / vrk

Stingray on Tentsile-malliston lippulaiva, joka tarjoaa ison luonnonläheisen oleskelutilan perheille tai kaveruksille. Stingrayn erikoisuus on kulku teltan pohjassa olevasta luukusta etuaukon lisäksi. Tämä joka mahdollistaa teltan alapuolelle jäävän suojaisan alueen monipuolisen käytön säässä kuin säässä.

Stingray kulkee helpoiten esimerkiksi kanootissa ja on omimmillaan suomalaisessa järvimaisemassa koskemattomilla rannoilla, jonne normiteltan pystytyksestä ei edes pysty haaveilemaan.

Tentsilen voi sijoittaa paikkaan, josta löytyy kolme tukevaa puuta tai muuta kestävää kiinnityspistettä. Kun vuokraat Stingray Tervarummulta, saat mukaasi kartan johon on merkittynä parhaimmat Tentsile lokaatiot Repovedellä ja Verlassa, joissa pääset omaan rauhaan. 

Pystytysaika: 15-20 minuuttia
Käyttö: neljä vuoden aikaa
Koko: 4,2 x 4,2 x 4,2 m
Koko pakattuna: 59 x 25 x 25 cm
Pohjan pinta-ala: noin 7,5 m²
Teltan alle jäävän kuivan alueen pinta-ala: noin 15 m²
Kulkuaukot: 2 kpl, teltan edessä ja pohjassa
Teltan korkeus: 120 cm
Paino: 8,5 kg (kokeneemmat voivat säästää noin 2 kg jättämällä kaksi räikkää pois kokoonpanosta)
Kaaret: 2 kpl, anodisoitua alumiiniputkea
Katon materiaali: Repeytymiskestävää hyönteisverkkoa
Sadesuoja: Irrotettava PU päällystetty vedenkestävä polyesterikangas, vedenkestävyys 3000 mm (HH), väri kirkaan vihreä
Pohjakangas: repeytymisen kestävää kangasta (inclined joint nylon-polyester composite (green) vahvistettuna yli 20 metrillä turvavyötä.
Räikät ja liinat: 3 kpl Heavy duty ammattikäyttöön tarkoitetut räikkiä ja liinoja. Kunkin kestävyys vähintään 2,5 tonnia ja pituus 6 m.
Maksimi kapasiteetti: kolme aikuista, varusteet ja välineet tai kaksi aikuista ja kaksi lasta varusteineen. 
Maksimi kuorma: 400 kg (maksimi kuormaa ei saa ylittää)
Maksimi asennuskorkeus: 120 cm (maksimi asennuskorkeutta ei saa ylittää)

Lue asennusohjeet aina huolella. Väärin asennettuna voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen. Teltan vuokrakäyttö aina omalla vastuulla.

Paketti sisältää:

Tentsilen vuokraus, pantti, nouto, palautus ja vuokraajan vastuu

Tentsile vuokrataan aina vähintään kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan, jotta sen palauttamiseen ei tule kiire ja vuokraaja ehtii tekemään huollon asianmukaisesti. Tentsile noudetaan Tervarummun Verlan retkipuodista 1.7.-13.8.2017 välisenä aikana. Muina aikoina sopimuksen mukaan Tuohikotista. Noudon yhteydessä vuokraajalta veloitetaan erillinen pantti 70 eur, jonka vuokraaja saaja takaisin teltan palautuksen yhteydessä.

Teltta tarkistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Tentsilen tulee olla kuiva ja roskaton palautettaessa. Mikäli teltta on palautettaessa kostea/märkä tai sellaisessa kunnossa, että sitä ei voida antaa heti seuraavalle, ja vuokra-aika ei kata teltan kuivumiseen vaadittavaa aikaa, käytetään noudon yhteydessä maksettu pantti vuokrajan pidentämiseen yhdellä vuorokaudella. 

Vuokraaja sitoutuu korvaamaan kaikki Tentsilelle aiheutuneet vahingot, mitkä ovat syntyneet vuokra-aikana. Vahingot päärakenteisiin, teltan likaantuminen (nesteet, ruoka, muta tms.) tai vääränlaisesta säilytyksestä aiheutunut haju tai home johtavat automaattisesti teltan korvaamiseen uudella (uushankintahinta 695 eur + toimituskulut) ja pilaantunut jää omaksesi.

Lisäksi kannattaa tutustua yleisiin ehtoihimme.

Perustiedot

Kohde0Verlantie 295,47850 Verla
Lisätietoja:Tentsile Stingray noudetaan ja palautetaan Verlan retkipuotiin puodin aukioloaikoina.

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)
Y-tunnus: 2363958-7