0,00 € / 60 min

Tervarumpu Ecocamp Verlassa majoittujia palveleva Metsäsauna on puulämmitteinen telttasauna, joka on pystytetty ison puuterassin päälle. Terassilta lähtee silta laiturille, josta on helppo pulahtaa kirkkaan puhtaaseen veteen.

Sijainti

Sauna sijaitsee ecocampin alueella rannassa.

Saunan varaaminen ja käyttö

Sauna on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa vuoro -nappia klikkaamalla. Valitse päivämäärä ja kellon aika. Tämän jälkeen klikkaa varaa nappia uudelleen ja varaus siirtyy ostoskoriin. 

Sauna on varattavissa klo 17-24 ja vuoroja on yksi (1) per varaaja per vuorokausi. Vuoron pituus on 1 tunti. 

Saunan lämmittäminen

Sauna lämmitetään aina itse. Tarkista tilanne saunalla noin tuntia ennen oman vuorosi alkua. Mikäli liikettä ei näy ja sauna on kylmä, voit aloittaa saunan lämmittämisen. Kiuas lämpeää saunomislämpötilaan noin 45 minuutissa. Mikäli saunalla on liikettä, älä häiritse saunojia ja saavu saunalle vasta kun oma vuorosi alkaa.

Kun teet lähtöä saunalta, lisää kiukaaseen muutama klapi lähtiessäsi. Tämä varmistaa sen, että seuraavalla saunojalla on kiuas kuumana tai ollessasi viimeinen saunoja, sauna kuivaa kunnolla käytön jälkeen. 

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Saunan siivoaminen on aina sen käyttäjän vastuulla. Kun tulet saunalle, tarkista saunan siisteys. Kiukaan ympärillä ei saa olla puujätettä tai tuhkaa, missään ei saa olla roskia tai hylättyjä tekstiilejä. Mikäli edelliseltä on jäänyt sauna siistimättä, ota laiminlyönnistä valokuvat ja ilmoita tilanne viipymättä numeroon 0400 718 248 tai sähköpostiin info@tervarumpu.fi. Tällä vältät sen, että saunan siivous siirtyy vastuullesi. Laiminlyönnit laskutamme ehtojenmukaisesti edelliseltä saunojalta.

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)
Y-tunnus: 2363958-7