Alkaen 110,00 € / vrk

Petäjä sijaitsee uittotuvan edestä alkavassa mäntymetsässä rinteessä. Petäjästä avautuu nostalginen maisema uittotuvalle ja sen vieressä kulkevalle joelle. Petäjän lähimaastosta löytyy myös Tentsile Kaarna kahdelle hlölle, joten näistä saa yhdessä oivallisen kokonaisuuden neljälle.

Metsäinen tilasi

Tentsile Petäjä rakentuu Tentsile Safari Connect puumajoitteesta. Olosuhteista riippuen, voit pitää sadekankaan pingotettuna Tentsilen päälle tai roikkumassa siististi sivussa avaten makuuhuoneesi ylle koko taivaan. Ja mikäli hyttyset eivät vaivaa, voit halutessasi myös avata kaikki Connectin seinät ja tehdä tilastasi oleskeluhammockin.

Teltan pohjalle on asennettu ylimääräinen eristyskerros (❄). Villapohjainen 5mm paksu kerros jämäköittää pohjaa entuudestaan sekä tarjoaa lisäeristyksen kylmien öiden varalle.

Henkilömäärä

Tentsile Petäjään mahtuu maksimissaan aikuista 2 hlöä tai 1 aikuinen ja kaksi lasta.  (♟♟)

Tentsile Safari Connect  

Tentsile Connect on kahdelle hengelle ja varusteille suunniteltu oleskelutila ja ilmassa oleva kevyt tukikohta. Connectin kaikki hyönteisverkot ovat avattavissa, joten se muodostaa täydellisen riippumattokeitaan.

Majoitteen mukana tulee peittävä sadekangas, jonka avaamalla voit nauttia tähtitaivaasta hyönteisverkon alla. Sadekankaan voi kiinnittää tiiviisti majoitteen alle tuulisella ja sateisella kelillä sekä asentaa avoimemmin mukana tulevien vaarnojen avulla. 

Teknisesti

Mitat: 2.6 x 4 x 4m
Lattia-ala: noin 5m²
Kuivatila: Kuiva kuistitila majoitteen alla 6m²
Ovet: 4
Sisäkorkeus: 120cm
Sisäteltta: Kestävää hyönteisverkkoa
Sadekangas: 70D / 190T, PU-päällystettyä vedenkestävää polyesteriä, 8000HH. Pinta-ala 14m²
Pohjakangas: Ripstop Dacron 300D / 300g/m² nylon-polyester-komposiittikangasta, joka on vahvistettu 20+ metrillä auton turvavyötä
Räikät ja kiinnitysliinat: 3 x 38mm x 6m Kiinnitysliinat ja teollisuustason räikät - 2,5 tonnin minimimurtumislujuus
Paloluokka: Fire resistance meets US CPAI-84 & Canadian FR16
Kapasiteetti: Kaksi aikuista varusteineen tai yksi aikuinen ja kaksi lasta (440kg)
Maksimikuorma: 440kg

Varaaminen

Majoite on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta aloituspäivämäärän valitsemalla. 

Ecocamp on varaajan käytössä tulopäivän klo 13:sta lähtöpäivän klo 12:een. Tarkemmat toimintaohjeet toimitetaan varaajalle tilauksen jälkeen saapuvassa erillisessä varausvahvistuksessa.

Siisteys ja roskat

Varaajan on vastuussa majoitteen, ympäristön, rakenteiden ja rakennusten sekä liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Majoitteet, uittotupa, sauna ja kuivakäymälä tulee olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen.

Tervarumpu Ecocamp Verla noudattaa roskatonta retkeilyä. Jätteet on vietävä keräysastioihin joko tehdasmuseolla tai seuratalolla. 

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Ecocampissa.

Mahdollisuus siirtää

Vaikka majoite selviää hienosti hurjistakin olosuhteista, ecocampissa vierailevan ei tarvitse. Joten, tarjoamme vieraillemme veloituksettoman siirtomahdollisuuden seuraavissa tilanteissa:

  • retkikunnan jäsen sairastuu
  • sääennuste tulopäivän aamulla näyttää campin alueelle myrskyä ja yli 17 m/s tuulia sisämaassa.

Tutustu yleisiin ehtoihin ennen varaustasi: Tervarummun kaupan ehdot.

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248 (arkisin klo 9-16)
Y-tunnus: 2363958-7