Kesällä on ihana fillaroida upeita luontoreittejä pitkin, ja mikä parasta saat urheilusuoristuksen tehtyä siinä samassa! Laguunin toimipisteiltä lähtee yhteisiä sähköpyöräretkiä niin Espoon kuin Helsingin upeissa maisemissa. Ota nyt sun kesän bucket listalle ainakin yksi näistä ja tuu testaamaan!

Multisport -retkessä yhdistyy rannikko ja meri!

Koe Helsingin parhaat palat maalta ja mereltä! Retkellä ajetaan sähköpyörillä Hietsun toimipisteeltä Lehti- ja Kuusisaaren näyttävien ja vehreiden rannikkomaisemien kautta Keilaniemeen, vaihdetaan pyörät kajakkeihin ja suunnataan takaisin Hietsuun nauttien saaristotunnelmasta mereltä käsin.

Retken puolessa välissä voimme pysähtyä Keilikseen nauttimaan Bar Blägän herkullisista ruuista ja kylmistä juomista ennen melomista!

Retken vaativuus:💧(sopii erinomaisesti aloittelijoille)

Milloin? 14.8. & 28.8. klo 10-15

Hinta: 90€/ hlö

Lue lisää retkestä täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Sähköpyöräretki keskuspuistoon tarjoilee mahtavia maisemia!

Tällä retkellä poljetaan yhteensä 28 km, mutta ei hätää kuitenkin sähköpyörät kyseessä! Retki sisältää muutaman tauon reittien esittelyyn, paikallishistoriaan, nesteytykseen, kuviin ja pyörävarusteiden tarkastamiseen. Pääsemme nauttimaan upeista luonnonmaisemista! 

Retken vaativuus: 💧(sopii hyväkuntoisille pyöräilijöille)

Milloin? 7.8. & 21.8. klo 10-12.30

Hinta: 50€/ hlö

Tutustu retkeen lisää täältä!

Useita erilaisia reittejä!

Keiliksestä voi myös vuokrata sähköpyörät omaan käyttöön ja lähteä vetämään vapaasti jonkun oman reitin. Olemme kuitenkin valmiiksi määritelleet useamman reitin, jota pitkin voi lähteä ihastelemaan Espoon upeita rannikkomaisemia. Tsekkaa alta kartta! Reitteihin voit tutustua lisää tarkemmin täältä.

Sähköpyörän pääset vuokraamaan Keiliksestä kahdeksi tunniksi hintaan 34€.

Varaa nyt omasi ja lähde viettämään kesäpäivää fillarin selkään!

Nauti kesästä fillarin selässä!