Laguunin Keiliksen kelluva vesipuisto tarjoaa haastetta niin lapsille kuin aikuisillekin! Joona kävi testaamassa vesipuiston sekä sinne tulleet uudet obstaakkelit. Lue alta, miten vesipuistossa sujui ja millä fiiliksillä Joona sieltä lähti!

Kiipeilyä, hyppyreitä ja liukumäkiä!

Mielestäni parasta Laguunin vesipuistossa oli uusi radan lisäys, jossa oli kaikennäköistä! Vesipuistosta löytyi muunmuassa uudesta obstaakkelista “Möröstä” suora hyppy veteen ja kaksi liukumäkeä sekä kiipeämismahdollisuudet helpoimmasta vaikeampaan.

Ilmalennolla täysiä veteen! Hauskaa oli molskahtaa veteen varsinkin toisesta liukumäestä, jossa oli  pieni hyppyri mäen lopussa. Tykkäsin tästä obstaakkelista, koska aina, kun kiipesi ylös oli hauskoja eri vaihtoehtoja miten tulla alas.

Jäävuoren huipulla!

Myöskään ei voi jättää mainitsematta suurta jäävuorta, johon kiipeäminen ei ollut ihan helpoimmasta päästä! Sieltä alas tuleminen oli kuitenkin palkitsevaa saaden kovat vauhdit jyrkästä liukumäestä. Uusista obstaakkeleista toinen antoi hyvin haastetta, kun siinä piti mennä radasta naruilla roikkuvien pehmusteiden päältä ja ylittää pieni seinämä narun tai kahvojen avulla. Näistä en selvinnyt ihan helpolla, mutta hauskaa oli!

”Sisäinen lapsi heräsi henkiin”

Suosittelisin vesipuistoa oikeastaan ihan kaiken ikäisille nuorimmista vanhempiin. Vesipuistossa temmeltäminen meni kieltämättä jopa ihan treenistä ja sisäinen lapsi heräsi henkiin! Vesipuistossa on helppoja, mutta myös haastavampiakin esteitä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin! 

Huomasin myös vesipuistossa ollessani kuinka magee wakeboarding-rata oli! Samalla näki tyyppejä radalla tekemässä hienoja temppuja. Täytyy ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla myös wakea!

Tuu säkin kokeilemaan vesipuistoa!

Meidän vesipuistoon voi tulla kaikenikäiset uimataitoiset 6-vuotiaasta ylöspäin! Tuu ottamaan kaverista mittaa, kumpi on jäävuoren valloittaja. Nappaa meidän verkkosivuilta vesipuistolippu niin säästät 1€ palvelumaksun tai tuu suoraan ostamaan se laiturilta!

Simmarit mukaan ja menoks!