KEILIS, ESPOO

Espoon Keilaniemen kelluva vesiurheilukeskus pitää sisällään mm. jättimäisen vesipuiston, kaksi wake-rataa sekä poikkeukselliset melonta- ja SUP-puitteet.

Tarjolla on runsaasti lajikursseja ja yhteisretkiä saaristomaisemiin. Ravintola Blägä tarjoilee tuoreet ja konstailemattomat ateriat joka menoon ja Keiliksen kelluva puusauna takaa leppeät löylyt.  

 

KEILALAHDENTIE 802150 ESPOO

 

Hauska

Vesipuisto

Jättimäisessä kelluvassa vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille ja sen voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Radan monipuoliin antimiin kuuluu esimerkiksi tarzan-liaani, jättiliukumäki ja uutuutena valtava jäävuori, joka haastaa kokeneemmatkin kiipeilijät! 

Vesipuistoa valvoo Laguunin henkilökunta ja se on tarkoitettu kaikille yli 6-vuotiaille uimataitoisille. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta.

VARAUSKALENTERI NYT AUKI! Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alkaen 13€.

Varaa aika

monipuolinen

Wakeboarding

Keiliksestä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Kurssimme tarjoavat kaiken tasoisille asiantuntevaa ohjausta, joka tekee oppimisesta nopeaa ja kivaa. 

Kahdesta kaapeliradasta Pro-kaapeli on isommalla moottorilla toimiva, hiukan pidempi rata. Pro-radalle on asennettu enemmän hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää. Lyhyempi Easy on aloittelijalle ensisijainen valinta, vaikka kaikki voivat huoletta suunnata myös pro-kaapelille. Sähkömoottorilla toimivat vetokaapelit pyörivät ympäristöystävällisesti Fortumin aurinkopaneelien voimalla. 

 

MOLEMMAT KAAPELIT NYT AUKI! Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 25€/h.

Varaa aika

vapauttava

Melonta

Keiliksessä voit joko nautiskella saaristomaisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin yhteisretkistämme. Upeisiin rannikkoreitteihin voit tutustua blogitekstistä: Melontareitit Helsingin ja Espoon alueilla 

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.   

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa. 

VARAUSKALENTERI ON NYT AUKI! Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 25€/2h.

Varaa aika

Rento

SUP-lautailu

Keiliksestä voit vuokrata laudan, osallistua ohjatulle SUP-retkelle, vuokrata ryhmällesi SUP-polo-kentän tai nauttia jooga-tunnista suppilaudan päällä. Vuokralautavalikoimasta löytyy yksikköjen lisäksi ilahduttavia vaihtoehtoja, kuten treffi-SUP tai kaveriporukalle sopiva XXL-lauta.

SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, turvallisen harrastamisen sekä erilaisia tekniikoita etenemiseen ja käännöksiin.

Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Lisätietoja vaihtoehdoista ryhmille täältä.

VARAUSKALENTERI NYT AUKI! Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 20€/h.

Varaa aika

vallaton

Flyboarding

Flyboardingissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu, kun valtavilla hevosvoimilla tuotettu vedenpaine nostaa sinut jopa useiden metrien korkeuksiin. Ensikertalaiset ovat tervetulleita! Flyboard Helsingin kanssa pääset harrastamaan lajia turvallisesti Laguunissa.

Tämä on täydellinen elämyslaji vaikkapa polttari- tai synttärisankarille! Kokemus veden päällä liitämisestä ei takuulla unohdu.

VARAUSKALENTERI NYT AUKI! Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 100€.

Varaa aika

palkitseva

Leijalautailu

Järjestämme leijalautailukursseja aloittelijoille ja kokeneemmille kitettäjille. Koska laji perustuu tuulen voimaan, pidetään kurssit pääkaupunkiseudulla kulloinkin optimaalisessa spotissa. Laadukkaan ja turvallisen opetuksen takaavat IKO-sertifioidut opettajat, jotka vastaavat kuljetuksesta ja kaikista välineistä. Leijalautailukurssi on myös mainio lahjaidea! Lue lisää tästä. 

Kokeneemmille leijalautailijoille järjestämme myös rib-veneellä retkiä Helsingin edustalla. Saaristo tarjoaa poikkeukselliset maisemat ja olosuhteet (flätti, aalto, luodot) ainutlaatuisille leijakokemuksille. Leijareissulle otetaan 3-4 henkeä kerrallaan ja kokonaisuus sisältää kuljetukset, oppaat, turvallisen briiffauksen, loppuanalyysin, saunan sekä video ja kuvamateriaalit.

Lisätietoa retkistä, kursseista ja hinnoista löydät verkkokaupan puolelta!

Varaa aika

terässiipi

Sähköpyörät

Kesällä 2021 Espoon upean rantaraitin voi ottaa haltuun laadukkailla, kotimailisilla sähköpyörillä! Terässiipi-sähköpyörät ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisesti säädettäviä kaiken pituisille pyöräilijöille. Keiliksestä voit helposti suunnata kiinnostaviin kulttuurikohteisiin tai uusiin, kaukaisempiin luontospotteihin. Valmiit reittikartat, sähköavusteisuus ja mielettömät rantamaisemat tekevät pyöräseikkailustasi erityisen.

VARAUSKALENTERI ON AUKI! Säästä euron palvelumaksu ja varaa aikasi etukäteen!

Varaa aika

merellinen

Sauna

Laguunin puulämmitteinen konttisauna pitää taatusti vesiurheilijat lämpimänä ja nautiskelijat rentona. Saunaa voi varata yksityiskäyttöön (myynti @ laguuniin.fi) ja kesän mittaan tautitilanteesta riippuen avaamme julkiset saunavuorot pikimmiten.

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!