Mistä tietää, että kesä on aivan nurkan takana? Tietysti siitä, että Laguuni aukeaa! Laiturilla pääsee virittäytymään kesän tunnelmiin jo lauantaista 7.5. lähtien, kun me polkaistaan meno käyntiin monipuolisella lajitarjonnalla. Tule fiilistelemään Laguunin täyteistä alkukesää!

Tervetuloa Keiliksen laiturille 7.5.2022 alkaen!

Keilis on auki la 7.5. lähtien:
Ke-pe klo 15-21
La-su klo 12-20

Me ollaan alkukesästä vielä maanantait ja tiistait kiinni, mutta jos hellekelit kuitenkin yllättävät, saatetaan olla auki enemmänkin!

1.6. alkaen laiturille pääsee joka päivä klo 10-22.

Menoa riittää koko alkukesän edestä

Pitkän talven jälkeen moni varmasti kaipaa vesiurheilun ja muun laguunimaisen menon pariin. Meillä on tarjolla paljon uutta waken, melonnan, suppailun ja sähköpyöräilyn parissa seikkailunhaluisille heti 7.5 alkaen. Tässä Laguunin harrastustärpit alkukesälle

Melonta

Melontakesä alkaa Laguunin upeilla melontaretkillä – heti lauantaista 7.5. Suuntaamme nimittäin heti ekana aukiolopäivänä Helsingin ja Espoon edustalle tutkimaan lintujen valmistautumista kesäkauteen. Varaa paikkasi ikimuistoiselle seikkailulle täältä.

Joko olet tutustunut Laguunin melonnan lajipolkuun? Rakensimme näppärän kurssikokonaisuuden, josta ensikertalainenkin voi edetä kurssi kurssilta melonnan mestariksi. Pääset hiomaan melontataitosi minttiin asiantuntevien ohjaajien kanssa taitotasostasi riippumatta. Keltanokka pääsee kivasti alkuun Melonnan perusteet haltuun OSA1 -retkellä – tule mukaan!

SUP-lautailu

Mikään ei ole kesäisempää kuin aurinkoinen suppailu Espoon saaristomaisemissa! Alkukesällä laiturilla riittää tekemistä myös SUP-lautailun parissa. 

Me järkätään esimerkiksi ihana SUP & Sauna -retki 14. ja 21. toukokuuta, jossa fiilistellään toukokuista luontoa SUP-laudalta käsin. Suppailun jälkeen Laguunin puulämmitteisen saunan lempeät löylyt tarjoavat ultimaattisen rentoutumiskokemuksen. Varmista paikkasi täältä!

Psst! Tiesitkö, että pääset melomaan tai suppailemaan vaikkapa päivittäin Melonta & SUP kausikortilla? Viime vuonna nää vietiin käsistä – nappaa oma kausarisi ja nauti Itämeren lempeistä laineista läpi kesän.

Wakeboarding

Onko wakerata vielä valloittamatta? Vai onko tänä vuonna tarkoitus ländätä sun eka Tantrum? Meidän wakeboardingin lajipolusta löytyy jotain jokaiselle ja vauhtia riittää heti alkukaudesta. Meidän Aloittelijatunti on rento ja hauska tapa saada ensikosketus lautaan – varaa tunti vaikkapa ensi viikolle!

Muista myös napata wakeboarding-kausari, jotta pääset radalle vaikka joka päivä syksyyn saakka.

Sähköpyöräily

Hyppää sähköfättärin selkään ja lähde ihastelemaan kukoistavaa kevättä maastoreiteille. Terässiiven vuokrauskäyttöön suunniteltu sähköfätti sopii kaikenpituisille monipuolisten säätöominaisuuksiensa puolesta. Helppo tapa päästä sähköpyöräilyn makuun on lähtemällä meidän suosittelemalle pyöräilyreitille!

Vihdoin on aika aloittaa kesä laiturilla!