Mitä uutta Laguuniin pääsee puuhastelemaan tänä vuonna? Kesä 2020 toi mukanaan paljon makeita uutuuksia, joista konttisaunaa me jo ehdittiin fiilistellä blogin puolella. Tänään on aika ottaa parrasvaloihin seuraava uutuus, jota ei ole muuten Suomessa ennen nähty: e-surffaus!

Sähkökäyttöinen surffilauta ei vaadi ihanteellisia olosuhteita

Meidän laiturille Keilikseen on saapunut 2 e-surffilautaa. Kuten nimestä voi arvailla, e-surffilauta on sähkökäyttöinen. Se on ikään kuin vesiskootterin ja surffilaudan yhdistelmä: ei kun laudalle seisomaan ja kaasua!

Miksi me haluttiin tuoda e-surffilauta Suomeen? Kuten moni varmasti tietää, surffiolosuhteet Suomessa eivät ole ihanteellisia. Sähkökäyttöisellä surffilaudalla se ei kuitenkaan haittaa: lauta vie eteenpäin vaikka tyynellä merellä. Jos surffaus kiinnostaa, nyt kynnys sen testaamiseen ei ole ihan niin korkea kuin ennen!

E-surffilauta kulkee moottorin avulla ja ottaa käyttöenergian akusta. Akulla ehtii huristelemaan noin tunnin, eli aikaa on hyvin kruisailla ja kiertää Keiliksen lähialueita. Laudan huippunopeus on jopa 30 km/h, joten vauhtia kyllä riittää!

Jos surffaus tai uudet kokemukset kiinnostaa, tää on sulle!

E-surffaus Laguunissa

E-surffailuun ei tarvita surffitaitoja tai muuta aikaisempaa kokemusta: me suositellaan tätä kaikille, jotka haluaa testata surffilaudalla liikkumista veden päällä! Kun varaat e-surffilaudan, varaukseen kuuluu käyttökoulutus ja perehdytys. Sen jälkeen olet valmis merelle!

Protip: aikaisempi lautailukokemus auttaa ottamaan e-surffailun salat haltuun nopeasti, joten tuu pistämään snoukkaosaaminen hyötykäyttöön! Laudalla on melko helppo pysyä pystyssä, joten minkäänlainen lajiosaaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Varaa e-surffaus varauskalenterista

E-surffilaudan saa varattua helposti Laguunin ajanvarauskalenterista – kuten kaikki muutkin meidän lajit. Lauta on hinnaltaan 90€ / 30 min tai 160€ / 1h. Tuu testaamaan uusi laji, verestämään surffausmuistoja tai fiilistelemään merimaisemia vauhdikkaalla menopelillä – tää on testaamisen arvoista!