Vuoden 2019 vesiurheilukausi startattiin laguunissa viime lauantaina. Siksi haluammekin nyt kertoa talven aikana tätä kautta varten juonimistamme kuvioista hieman tarkemmin.

Wakeboarding kehittyy lajina maailmalla hurjaa vauhtia, ja haluamme myös Laguunilla puskea suomen skeneä uusille tasoille.  Tavoitteenamme on tuoda harrastajat entistä paremmin yhteen ja samalla tukea heitä tarjoamalla parhaat mahdolliset harrastuspuitteet ja tapahtumat. Näiden ohella panostamme tällä kaudella myös wakeboarding-kauppaamme – sillä hyvät välineet ovat wakeilussa tärkeät.

Huippujuttuja onkin luvassa! Laguunin kauppa edustaa tällä kaudella nimittäin wakeboardingin kolmea superbrändiä: entuudestaan tutun Liquid Forcen lisäksi valikoimastamme löytyy nyt myös Reckless- ja Ronix-wakeboardmalliston tarjonta. Näiden lisäksi meidän valikoimaamme kuuluu huippulaadukkaat ION:in märkäpuvut. Laguunin laiturikaupan lisäksi verkkokauppamme on uudistunut tälle kaudelle.

Me olemme tosi innoissamme tulevasta, sillä uusien brändiemme avulla löydämme varmasti jokaiselle harrastajalle juuri sopivan vaihtoehdon vesille. Liquid Force ja Ronix edustavat wakemaailman kovinta kärkeä – näiden pro-tiimeissä ajavat maailman kovimmat wakettajat. Ronix on merkkinä meille pohjoismaislaisille hieman tuntemattomampi, mutta merkki on kerännyt laajaa suosiota esimerkiksi Jenkeissä, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Euroopassa. Reckless-merkin kautta pystymme puolestaan tarjoamaan erittäin toimivia välineitä hieman huokeampaan hintaan.

Haluamme todella olla Suomen ainoa VAIN kaapelivesiurheiluun erikoistunut kauppa ”from riders to riders” -meiningillä. Näiden ohella tarjoamme neuvontaa välineiden korjaukseen liittyen puhelimitse ja Laguunin laiturikaupalla Keilaniemessä. Kaupaltamme löytyvät myös varaosa-apupakit yleisimmiltä wakeboard-merkeiltä.

Kaupan puh: 044 341 3417

Kaupan sähköposti: janne@laguuniin.fi

Terkuin,

Laguuni Pro Shop:in Janne