Laguuni hiljenee talven viettoon sunnuntaina, 27.9. Nyt on siis aika kiittää kaikkia huikeasta kesästä! 

Tää kausi starttasi jännittyneissä fiiliksissä. Keväällä kukaan ei osannut sanoa, mitä kesä toisi tullessaan. Lopulta saatiin huomata, että poikkeusajat toivat ihmiset luonnon äärelle ihan uudella tavalla! Meidän loistava henkilöstö painoi pitkää päivää eikä aina huomisesta tiedetty, mutta jokainen päivä elettiin hyvässä seurassa, hymyssä suin.

Nyt syksyn portailla on aika ottaa viimeinen kurkkaus kesään ja jakaa muutama meidän tiimin suosikkimuisto kuluneelta kaudelta. Tältä näytti Laguunin kesä 2020!

Kesän uutuus: kelluva vesipuisto

Laguunin kesä 2020: vesipuisto

Alkukesästä meidän tiimi vietti monta myöhäistä iltaa Laguunilla nikkaroimassa veden varaan jotain, joka herätti ohikulkijoiden mielenkiinnon. Kesäkuun 1. päivänä työ oli valmis ja meille aukesi Suomen ensimmäinen kelluva vesipuisto! Puisto nousi nopeasti hellepäivän suosikiksi. Meistä on ollut huikeaa seurata, kuinka kaikenikäiset on tulleet pistämään esteradan testiin!

Itämeri plogging -hanke teki yhdessä hyvää

Laguunin kesä 2020: Itämeri plogging

Me omistettiin tämä kesä Itämerelle, ja kutsuttiin kaikki mukaan tekemään hyvää. Hurjan moni teistä vastasi kutsuun! Yhdessä kumppaneiden avulla me kerättiin kesän aikana noin 1300 kiloa roskaa merestä, ja #seariously-vaatemalliston tuotoilla saadaan lisäksi poistettua 8200 kiloa haitallista sinilevää. Kaikki tietenkin huipentui upeaan Itämeripäivään 27.8., jolloin me tehtiin yhteisöllisen merisiivouksen maailmanennätys! 

Hietsu Pop Up toi tutut lajit Helsinkiin

Laguunin kesä 2020: Hietsu Pop Up

Laguuni rantautui ensimmäistä kertaa Helsinkiin, kun me aloitettiin tuttujen lajien tarjoaminen pop up -henkisesti Hietsussa! Meille on tärkeää antaa rahkeita liikkumiseen mahdollisimman laaja-alaisesti, ja sen takia kajakkien, SUP-lautojen ja wakeboardien tuominen Hietsuun tänä kesänä tuntui niin siistiltä!

Ulkoilua ja yhteisiä hetkiä läheisten kesken

Laguunin kesä 2020: Ulkoilun iloa

Tän kesän ykkösjuttu on se, kuinka moni tuli meille nauttimaan ulkoilusta. Luonto nousi monella suomalaisella poikkeusaikojen myötä tärkeään asemaan, ja meillä kävi ennätyksellinen määrä kotimaanmatkaajia ja etenkin perheitä. Olit siis meillä vaikka suppailemassa, melomassa tai ihan vaan nauttimassa maisemista jätski kädessä, ihan mahtavaa että löysit luonnon äärelle ja yhteisten aktiviteettien pariin meidän kauttamme.<3

Laguunin jengi kiittää ja kumartaa – ja lähtee entistä innostuneempana suunnittelemaan yhteistä ensi kesää <3