Viime kesästä jäi kiitolliset tunnelmat. Kesän 64 hellepäivää näkyivät Laguunilla monella tapaa: lämmöstä nautittiin, moni uusi kasvo löysi harrastusten pariin ja Fortumin aurinkopaneelit tuottivat sähköenergiaa meidän wakeboard-kaapeleille yli odotusten (pystyimme jopa siirtämään ylijääneen sähkön kuukausittain takaisin sähköverkkoon).

Suosituin lajeista oli edelleen wakeboarding, jonka parissa kävijät kokivat tasostaan riippumatta onnistumisen elämyksiä – yksi oppi uuden tempun, toinen onnistui ensimmäisellä kerralla käännöksessä ja kolmas hyppylähdössä.

Meidän jengille oli palkitsevinta läsnäolo asiakkaiden kanssa. Viime kesässä parasta olikin ihmisten iloisuus ja ympärillä vallitseva positiivinen energia.

MITÄ VOI ODOTTAA KESÄLTÄ 2019

Arvolupaus. Satsataan asiakaskokemukseen.

Viime kesän vauhdissa koettiin tilanteita, joista saatiin tärkeää oppia tähän vuoteen. Myös kävijöiltä saatu arvokas palaute toimii meidän kehityksen peruspilarina.

Tulemme uudistamaan koko vuokravälinekaluston: lisäämme entistä monipuolisempia vuokrausvaihtoehtoja, kuten wakeboardingin easy- ja pro-vuokravälinemallistot, SUP-laudat sekä kajakit jokaiselle sopivaan tarkoitukseen. Meillä on myös uudet vuokrapuvut, liivit ja kypärät.

Kaikissa aktiviteeteissa on tänä kesänä tarjolla lajikursseja sekä -retkiä niin ensikertalaisille kuin harrastajillekin viikon jokaisena päivänä. Lisäksi tarjolla on monikertakortteja (näistä lisätietoa laguuniin.fi/kauppa).

Meillä tullaan näkemään monipuolisemmat wakeboard-radat: easy- ja pro-radoille on tulossa uusia obstaakkeleita, joten vaihtoehdot lisääntyvät aloittelijoille ja pro-tason vetäjille.

Unohtumattomia tapahtumia sekä uusi kauppa ja ravintola

Laguunissa järjestetään tapahtumia läpi kesän. Viikottaiset rennon letkeet SOL W.A.W  -tapahtumat valtaavat keskiviikkoillat ja myös uusia tapahtumia tullaan näkemään runsaasti. Kesän kruunaa kansainvälinen wakeboard-tapahtuma, jossa kutsuvieraamme, maailman parhaat wakeboardaajat, esittelevät taitojaan.

Lisäksi Laguunin kauppa uudistuu. Tuomme aloittelijoille ja harrastajille entistä enemmän vaihtoehtoja alan parhaimmista tuotteista. Nyt saatavilla on Liquid Forcen lisäksi useita muita brändejä, kuten Reckless, Ronix, Shark, Rip Curl, Ion, Naish, RRD. Voit kysyä lisää välineistä verkkokaupasta, Laguunista, somen kautta tai puhelimitse.

Tämän kesän isoimpiin uudistuksiin lukeutuu ravintola Blägä, jonka ohjaksiin saadaan nyt yksityisyrittäjä Heli. Ravintolassa tullaan tarjoilemaan sydämellä suunniteltua tuoretta ruokaa ja kahvila tulee tarjoilemaan myös nautiskelijoille pientä hyvää. Espoon herkullisimmat burgerit saa muuten tänäkin kesänä Blägästä.  

Kohta nähdään!

Me ei malteta odottaa että nähdään, sillä Laguuni aukeaa ihan pian - lauantaina 4.5 klo 11! Tarkat aukioloajat löydät infosivulta.

Cheers,

Juuso + Laguunin tiimi

P.S. Tulemme tietysti myös toteuttamaan ennen näkemättömän tempauksen kevään ja kesän kuluessa, mutta siitä kerromme lisää ihan pian. Can’t wait!