Vesiurheilukeskus Laguuni Palveluehdot

 1§ Palveluiden käytön aloittaminen

Laguunin palveluihin voi tulla tutustumaan ilman ennakkoilmoittautumista. Palveluihin voi tehdä varauksia internetissä osoitteessa www.laguuniin.fi tai vaihtoehtoisesti paikan päällä tai puhelimitse, jolloin palvelusta veloitetaan 1 € palvelumaksu. Laguunin palvelut ovat varattavissa kaikille 18 vuotta täyttäneille asiakkaille (lajikohtaiset poikkeukset ks. kohta Ikärajat). Asiakkaat maksavat palveluistaan asiakasryhmäkohtaisesti. Asiakastietoja käytetään ainoastaan Laguunin toiminnassa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteröitymällä asiakas hyväksyy nämä palveluehdot.

2§ Osallistuminen, varaukset ja peruutukset 

Kaikkiin palveluihin voi osallistua ilman ennakkovarausta, mikäli tilaa on. Varausoikeus on henkilökohtainen ja asiakasta sitovat Laguunin palveluehdot. Varauksia voi tehdä internetin välityksellä vuorokauden jokaisena ajankohtana, paikan päällä tai puhelimitse Laguunin ollessa auki. Paikan päällä tai puhelimitse tehtäviin varauksiin lisätään Laguunin palvelumaksu 1€. Varaukset ovat sitovia. Saavuttehan paikalle aina hyvissä ajoin ennen varauksen alkua, viimeistään 20 minuuttia ennen varauksen alkua tai muun ohjeistuksen mukaisesti.

Laguunilla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehdyt yksityisvaraukset tapahtumien päällekkäisyyksien vuoksi viimeistään 7 vuorokautta ennen varausta.

3§ Palvelut yhteisöille 

Yrityksillä ja muilla yhteisöillä on halutessaan mahdollisuus tukea henkilöstönsä/jäsentensä liikkumista tekemällä esimerkiksi yrityksille räätälöidyille kausikorteille laskutussopimuksen Laguunin kanssa, tilaamalla yhteisölle omia liikuntapalveluita, työhyvinvoinnin kehittämistapahtumia tai varaamalla vakiovuoro palveluiden käyttöön. Näitä palveluja koskevat erilliset sopimusehdot. Lisätietoja info@laguuniin.fi.

4§ Vakuutukset 

Laguunin palvelut eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta, joka kattaa myös vesiurheilulajit. Laguunin tiimi suosittelee tarkistamaan omat vakuutuksensa ennen osallistumista Laguunin palveluihin.

5§ Ikärajat 

Laguunin tarjoamiin aktiviteetteihin on 18-vuoden ikäraja. Poikkeuksena alle 18-vuotiaat voivat osallistua joko yhdessä täysi-ikäisen henkilön kanssa, joka vastaa alle 18-vuotiaasta Laguunissa tehtävän aktiviteetin ajan, tai vanhemman kirjallisella suostumuksella.

6§ Palveluiden tarjonta ja kaudet

Laguunin tarjontaa sekä aukioloaikoja supistetaan asiakasmäärien vähentyessä keleistä riippuen. Vesiliikuntamahdollisuudet (SUP, SUP-polo, vesitrampoliini, wakeboarding-kaapeli, melonta, kiteboarding, flyboarding, vesipuisto sekä muut vesiliikuntaaktiviteetit).

7§ Laguunin velvollisuudet 

Laguuni tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia, laadukkaita ja hyvinvointia edistäviä vesiurheilu- ja liikuntapalveluita. Laguuni huolehtii siitä, että liikuntatilat ja välineet ovat asianmukaisessa kunnossa sekä käyttäjille turvalliset. Laguunia sitovat kaikki ne velvollisuudet, jotka palveluehdoissa mainitaan. Laguuni pidättää itsellään oikeuden SUP-, kaapeli- ja melontavuorojen perumiseen (esim. ukonilman takia). Laguuni ei ota vastuuta vesiurheilussa tapahtuneista henkilövahingoista ja aineellisista vahingoista, jotka koskevat kävijöitä tai heidän henkilökohtaista omaisuuttaan, ellei vahinko ole tapahtunut palveluntarjoajan laiminlyönnin johdosta. Tarkistamme kaapelin kunnon ja obstaakkelit päivittäin.

8§ Asiakkaan velvollisuudet 

Asiakas hyväksyy Laguunin palveluehdot rekisteröityessään asiakkaaksi. Ehdot ovat saatavilla asiakaspalvelupisteistä sekä Laguunin www-sivuilta. Palveluehtojen muutoksista tiedotetaan asiakaspalvelupisteissä ja www-sivuilla. Asiakkaan tulee palveluita käyttäessään rekisteröidä käyntinsä asiakaspalvelun kautta. Liikuntapalveluita käytettäessä tulee toimia huomaavaisesti muita liikkujia kohtaan ja noudattaa Laguunin ilmoittamia ohjeita ja toimia turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Laguunin kausikortti on henkilökohtainen eikä siihen sisältyvien palveluiden käyttöoikeutta saa luovuttaa toiselle henkilölle. Väärinkäytöstapauksessa kausikortti mitätöidään. Asiakas saa palvelujen käyttöoikeuden takaisin maksamalla uuden kausikortin.

9§ Palvelujen peruminen Laguunin toimesta

 • Ohjattujen ryhmä- ja yksilöpalveluiden peruutukset sääolosuhteiden, ohjaajan terveyden tai muun esteen vuoksi ilmoitetaan sosiaalisen median kanavissa ja/tai asiakkaalle henkilökohtaisesti Force majeure – tapauksissa (äkilliset sairastumiset / loukkaantumiset, tilatekniset ongelmat tms.).
 • Kursseissa ilmoitetaan aina minimiosallistujamäärä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, kurssi peruuntuu. Peruuntumisista pyritään ilmoittamaan asiakkaille viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua. Kurssin peruuntuessa Laguunin asiakaspalvelija ohjeistaa kurssimaksun palautuksesta tai toiveiden mukaan kurssin siirrosta.
 • Tilojen sulkeminen kokonaan / aukioloajan lyhentyminen: Poikkeavat aukioloajat (esim. juhlapyhät) tiedotetaan www-sivuilla hyvissä ajoin aukioloaikojen yhteydessä. Force majeure – tapauksissa (esim. ukonilmalla) voidaan tilan sulkemisesta ilmoittaa myöhemminkin.
 • Wakeboard-kaapelit voidaan poikkeustapauksissa joutua sulkemaan toimintakausien aikana (esim. korjaus- ja huoltotyöt). Laguuni pyrkii pitämään tilat avoinna siten, että asiakkaita palvelee aina vähintään yksi kaapeli. Palveluehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Laguunin Turvallisuusehdot

Varmistaaksemme turvallisen harrastamisen Laguunissa, pyydämme että käyt turvallisuusehdot läpi huolellisesti. Epäselvyyksien ilmetessä kysy rohkeasti apua työntekijöiltämme.

 

 • Ymmärrän, että minun tulee lukea tämä asiakirja huolellisesti. Mikäli en ole täyttänyt kaikkia vaadittavia kohtia oikein, vastaan siitä itse. Henkilökunta antaa tarvittaessa lisätietoja asiakirjasta.

 

 • Ymmärrän ja tiedostan vesipuiston, vesilautailun, vesitrampoliinin, SUP-lautailun melonnan, flyboardingin ja e-suffauksen riskit, jotka saattavat johtaa vakavaan loukkaantumiseen. Ymmärrän ja tiedostan että vesi, aallot ja meri/järvi voivat muuttua yllättäen ja ennakoimatta.
 • Olen uimataitoinen (vähintään 200metriä yhtäjaksoisesti, josta 50metriä selällään).
 • Vakuutan olevani hyvässä fyysisessä peruskunnossa ja ettei tiedossani ole mitään terveydellistä estettä jotka saattavat vaikuttaa osallistumiseeni tai turvallisuuteeni vuokrauksen tai kurssin aikana. (Ilmoitathan ohjaajalle esimerkiksi seuraavista mikäli ne vaikuttavat toimintaasi: astma, aiemmat vammat, diabetes, vakavat allergiat, piilolinssit/kuulolaite, muut rajoitteet, ym).

 

 • En ole alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena, enkä nauti niitä vuokrauksen tai kurssin aikana.

 

 • Tiedostan oman kunto- ja taitotasoni, enkä lähde yrittämään itselleni liian haastavia temppuja/toimintoja.

 

 • Osallistun kurssille tai vuokraan välineet omasta tahdostani. Vastaan siitä, että välineet ovat palautettaessa vuokraushetken kuntoa vastaavassa kunnossa.

 

 • Vakuutan tutustuneeni Vesiurheilukeskus Laguunin palvelu- ja turvallisuusehtoihin ja sitoudun noudattamaan näitä ehtoja sekä henkilökunnan minulle erikseen antamia ohjeita.
 • Ymmärrän, että minun on hyvä lämmitellä ennen suoritusta.

 

 • Mikäli minulla on kysymyksiä saamani koulutuksen jälkeen, ymmärrän, että on omalla vastuullani pyytää ohjajaalta lisätietoja.

 

Rekisteröidessäsi tietosi Laguunin ajanvarausjärjestelmään, hyväksyt Laguunin turvallisuus ja palveluehdot.

 

Tervetuloa Laguuniin liikkumaan!