Kaupungin valot loistavat kirkkaana pimenevässä Helsingin illassa. Tummat rakennukset piirtyvät taivasta vasten ja auringonlasku maalaa sillan meren päälle. Hetki tuntuu samaan aikaan pitkältä ja lyhyeltä. Tämä maaginen fiilis on läsnä meidän lauantai-iltaisessa Urban Sunset Kayaking -retkessämme! Uusi perspektiivi antaa kenelle tahansa kuvauksen aihetta ja ihmeteltävää.

Aiempaa melontakokemusta ei tarvita!

“Jokaisen tulisi kokea auringonlasku mereltä käsin. En tiedä mitään yhtä kaunista ja rauhoittavaa näkyä.” Näin kertoo melontaoppaamme Falcon, joka kehitti retken tämän kesän uutuudeksi. Retkellä ennen kaikkea fiilistellään hämärtyvää iltaa, kuunnellaan kaupungin ääniä mereltä käsin ja tietysti ihastellaan upeaa auringonlaskua. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. “Melomme rauhakseltaan parin tunnin ajan hämärtyvän Helsingin rannikon rajoja myöten. Retkellä saattaa nähdä myös ohi lipuvan Viking Line-aluksen kun risteilijät lähtevät kotisatamasta.

Koko retki perustuu uusiin perspektiiveihin”, Falcon summaa. Retkelle lähdetään kun aurinko laskee ja paluumatkan saamme meloa suoraan kohti auringonlaskua.

Iltahämärän nautiskelijoille

Rauhallinen tahti takaa sen, että jokainen osallistuja voi taltioida näkymiä haluamallaan tavalla – verkkokalvoille tai muistikortilleen. Auringonlaskun melontaretki onkin omiaan iltahämärän nautiskelijoille, arkkitehtuurin ystäville (näemme upeita fasaadeja ja siluetteja illan aikana) sekä kaupungin valoista tykkääville valokuvaajille. Mereltä käsin kaupunki ja valot saavat uuden elämän ja piirtyvät kauniisti taivasta vasten jopa maalaukselliseksi kokonaisuudeksi!

Lauantai-iltaisin syyskuun loppuun saakka

Retkiryhmä starttaa lauantaisin Hietsun toimipisteeltämme.

Lähtöaika vaihtuu aina auringonlaskun ajan mukaan klo 19-21. Ryhmään mahtuu kerrallaan 8 henkilöä ja mukaan voi lähteä kaverin kanssa tai yksin. Retken hinta 45€ sisältää ammattilaisen ohjauksen sekä kaikki melontaan tarvittavat varusteet: kajakki, mela, aukkopeite, liivi ja kuivapussi. Mukaan tarvitset vaihtovaatteet, vettä, säänmukaisen vaatetuksen sekä tarpeen mukaan otsalampun. Varmista paikkasi tulevilta retkiltä täältä: