Oletko vasta innokas aloittelija vai jo kokenut konkari kajakissa? Laguunilla riittää tulevalle kesälle tekemistä kaikentasoisille melojille melonnan lajipolun parissa.

Koska oppiminen ei koskaan lopu, rakensimme näppärän kurssikokonaisuuden, josta ensikertalainenkin voi edetä kurssi kurssilta melonnan mestariksi. 

Katso alta kaikki Laguunin tekniikkakurssit melontakesään 2022:

Tekniikka haltuun!

Melonnan perusteet haltuun osa 1

Hyppäämässä kajakkiin ihka ensimmäistä kertaa vai haluatko oppia melonnan perusteet kunnolla? Tällä kurssilla käydään läpi perusteet, eikä se vaadi aikaisempaa kokemusta. 

Ammattitaitoiset ohjaajamme opettavat melonnan perustekniikat ja käyvät läpi turvallisuusasioita. Pääset myös nauttimaan upeasta saaristoluonnosta! Jos englanti taipuu sinulta tai kaverilta paremmin, kurssin voi suorittaa myös englanniksi sekä Keiliksessä että Hietsussa.

Vaativuustaso: 💧

Melonnan perusteet haltuun osa 2

Kävitkö jo Melonnan perusteet haltuun (osa 1) -kurssin? Tämä kurssi jatkaa siitä, mihin ekalla kurssilla jäätiin. 

Kurssilla syvennetään jo opittuja taitoja ja harjoitellaan esimerkiksi taaksepäin melontaa, sivuttaissiirtymistä, laiturista lähtöä ja rantautumista sekä kajakin ohjaamista painonsiirrolla. Käytkö kurssin mieluummin englanniksi? Hietsun pisteessä se onnistuu!

Vaativuustaso: 💧💧

Melonnan pelastautumiskurssi

Turvallisuus ennen kaikkea! Pelastautumisen perusteista hyötyy kaikki, jotka käyvät itsenäisesti melomassa ja haluavat oppia miten toimia kaatumistilanteessa.

Kurssille voivat tulla kaikki taitotasosta riippumatta ja sen aikana keskitytään ainoastaan pelastautumisiin. Suosittelemme kuitenkin käymään ensin Melonnan perusteet osa 1 -kurssin. 

Vaativuustaso: 💧💧

Alkeiskurssikokonaisuuden (Melonnan perusteet haltuun -kurssit osa 1 ja osa 2 sekä Melonnan pelastautumiskurssi) käytyäsi saat todistuksen läpäisystä ja olet virallisesti Meloja 1 -tason suorittanut meloja!

 

Intermediate technique course for kayakers

Kun olet suorittanut Meloja 1 -tason, on aika siirtyä isompiin haasteisiin! Kurssilla pääset ohjaajamme Falconin kanssa tutustumaan vaativampiin melontatekniikoihin, muun muassa sivuttain melonta, kahdeksikko, alatuki ja ylätuki. Kurssi opetetaan englanniksi!

Vaativuustaso: 💧💧💧

Tiedossa on myös aivan upeita melontaretkiä eri maisemissa, niin pidempiä yön yli retkiä kuin muun muassa lintubongailua ja saarihyppelyä Keiliksen lähimaastossa. Kannattaa siis ottaa tekniikat haltuun ja hypätä mukaan unohtumattomaan kesään kajakin kyydissä!

 

Tutustu kesän melontakursseihin täältä