Kiinnostaako sinua monipuoliset asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät melonnan ja SUP-lautailun parissa?

Mikä on Laguuni? Laguuni on vesiurheilukeskus, jonka tarjoomaan kuuluu useita vesiliikuntalajeja, joiden parissa tarjoamme erilaisia kursseja ja retkiä. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. Kesäisin tiimimme koostuu yhteensä noin 50 asiakaspalvelun ja liikunnanohjauksen osaajasta. Laguunin kaikki työtehtävät on jaettu pienempiin tiimeihin työtehtävien edellytysten ja sijainnin mukaan. Halutessasi voit hakea useampaan tai jokaiseen tiimiin omien mieltymysten ja vahvuuksien mukaan. Täältä näet kaikki avoinna olevat tehtävät. 

Etsimme tulevalle kesäkaudelle melontatiimiimme ohjaajia! Melontaohjaajamme tarjoavat asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä turvallisessa ympäristössä merellä. Tarjontaamme kuuluu eri tason melontakursseja sekä monen pituisia retkiä useiden eri teemojen ympärillä. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksittäisistä asiakkaista että yritysryhmistä. Ohjauskielinämme ovat suomi ja englanti.

Melontakurssien ja -retkien ohjaus (Keilaniemi, Mustikkamaa ja Hietsu)

Tehtäviin kuuluu melontakurssien sekä -retkien ohjaaminen. Ohjaajamme tarjoavat asiakkaillemme elämyksiä merellä turvallisuus huomioiden. Tarjontaamme kuuluu eri tason kursseja sekä monen pituisia teemaretkiä. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksittäisistä asiakkaista että yritysryhmistä. Ohjauskielinämme ovat suomi ja englanti. Melonnan lisäksi tarjoamme retkiä ja kursseja myös SUP-lautailun parissa, joten myös SUP- osaamisesta on hyötyä.

Tässä tiimissä tärkeää on asiakkaan kohtaaminen, kiinnostus melontaa- ja SUP-lautailua kohtaan, kyky ohjata itsenäisesti retkiä ja kursseja merellä sääolosuhteet huomioiden sekä kyky ottaa haltuun vaihtuvat asiakaspalvelutilanteet energisellä otteella. 

Tuntipalkkainen kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 1.6. – 31.8.2024 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-21.30 välille. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä ja töitä on tarjolla työtehtävästä riippuen 0-40 tai 20-40 tuntia viikossa. 

SINULTA EDELLYTÄMME

 • Melontaohjaajan pätevyyttä (MeSo) tai vastaava (NIL) 
 • Asiakaslähtöistä, positiivista ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.
 • Loistavia vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.
 • Malttia ja kykyä ottaa hommat haltuun hektisissäkin tilanteissa.
 • Ensiapu-, ja/tai pelastustaidot (voimassa oleva EA1- tai EA2-kortti tai vastaava)
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito 

KATSOMME EDUKSI

 • Täysi-ikäisyyden. Tehtävä sisältää paljon vastuuta, jonka vuoksi lähtökohtaisesti etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä.
 • Liikunta-alan koulutus, eräopaskoulutus 
 • Aikaisempi kokemus melonnan ohjaamisesta
 • Aikaisempi kokemus liikunnanohjauksesta

ME TARJOAMME SINULLE

Inspiroivan ja uniikin työympäristön sekä perusteellisen perehdytyksen Laguunin tekemisen pariin. Perehdytys tehtävään tapahtuu toukokuun aikana. 

Melonnanohjaajan työ ajoittuu toukokuun alusta syyskuun loppuun (pääsääntöisesti jaksolle 1.6.-31.8.2024). Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-22.30 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä. Palkka määräytyy työtehtävien ja -kokemuksen mukaan. 

Etsimme tuntipalkkaisia työntekijöitä, jotka tekevät töitä joko pelkän melonnanohjauksen parissa (0-40h/vk) tai melonnanohjaukseen voidaan yhdistää myös muita työtehtäviä Laguunilla (20-40h/vk). Lue lisää muista työtehtävistä täältä

Voit myös työskennella melonnanohjauksen parissa tarvittaessa töihin kutsuttaessa ja laskuttaa esim. oman toiminimen kautta. 

Jos olet etsimämme vastuullinen ja innostava työntekijä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä 1-3 minuutin pituinen esittelyvideo (max. 3 min.) itsestäsi osoitteeseen tiia@laguuniin.fi. 

Vastaathan esittelyvideolla seuraaviin kohtiin:

 • Kuvaile itseäsi lyhyesti
 • Miksi haet töihin juuri Laguunille?
 • Mitä asioita mielestäsi olisi tärkeä huomioida melonnan ohjaamistilanteessa?
 • Mikä olisi vahvuutesi työssä Laguunilla? Entä kehityskohteesi?

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 25.2. Jos jokin askarruttaa, voit myös soittaa Tiialle numeroon 044 766 1433  ma-to klo 9-15 välillä. 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!  

@laguuniin #laguuniin