Melontakesä on potkaistu käyntiin! Laguunilta löytyy tänä kesänä mahtava valikoima retkiä ja kursseja monentasoisille harrastajille. Katso alta, mitä kaikkea on luvassa! Kokosimme myös kätevän melontaoppaan, jolla pääset virittäytymään koukuttavan lajin pariin.

Kiinnostaisiko aamumelonta tai retki koko perheen voimin?

Viime vuoden retket saivat osakseen huikeaa suosiota, joten tänä vuonna me tuodaan niitä entistä enemmän sekä Keilikseen että Hietsuun! Löydät nyt jo mukavasti valinnanvaraa Keiliksestä, ja lisää on luvassa.

Aamumelonta: Aamuvirkut, tää on teille! Potkaise päivä käyntiin rennon aamumelonnan parissa. Ensikertalaiset, tervetuloa! Kesäkuusta eteenpäin reissun voi päättää maittavaan brunssiin ravintola Blägän huomassa.

Ajaton päiväretki: Testaa Laguunin melontaohjaajan Ullan unelmien retkeä, jolla päivän kulku ja kesto määräytyy fiiliksen mukaan! Luvassa ainakin rantautuminen saarelle, grillausta ja kiireettömyydestä nautiskelua. Aikaisempaa melontakokemusta kannattaa löytyä takataskusta tätä varten.

Kuutamomelonta: Viime kesän suosikki tulee taas! Fiilistele täysikuuta mereltä käsin hämärässä kesäyössä. Kunhan olet testannut melontaa ainakin kerran, pärjäät tällä retkellä!

Melontaretki perheille: Tuo koko perhe mukaan melomaan! Retkellä rantaudutaan saarelle ja harjoitellaan erätaitoja. Alaikäraja on 6v, ja alle 13-vuotiaat melovat vanhemman kanssa kaksikkokajakissa.

Puolipäiväretki: Virikettä kokeneemmalle melojalle! 5 tunnin retkellä vietetään 4 tuntia meloen, ja tarkoituksena on tarjota uusia oivalluksia perusreittien ulkopuolella! 

Melontakurssit monentasoiselle

Myös melontakurssit rullaa läpi kesän! Jos haluat päästä kehittämään melontataitoja ja tekniikkaa hyvässä porukassa, tutustu valikoimaan. 

Jos taas olet aktiivinen omatoiminen meloja, joka tykkää harrastaa esim. kerran viikossa, me suositellaan Melonta / SUP kausikorttia! Kausarilla pääset melomaan 2 tuntia vaikka joka päivä, ja pidemmillä reissuilla maksat vain erotuksen.

Melontaopas antaa lisävinkkejä vesille

Melonnan voi aloittaa kaikentasoiset. Kokosimme yhteen kätevän melontaoppaan, joka auttaa aloittelijoita vesille ja kokeneempia löytämään lajiin uutta inspiraatiota. Katso tietoisku alapuolelta!