Oletko viestinnän osaaja, jolta taittuu sujuvasti kekseliäät sisällöt eri digialustoihin? 

Vesiurheilukeskus Laguuni etsii viestinnän monipuolista tekijää ottamaan haltuun olemassaolevien kanavien (mm. some, blogi, uutiskirje) suunnittelun ja sisällöntuotannon. Some spesialistina tehtävänäsi on suunnitella, ideoida ja toteuttaa viestintästrategian pohjalta kiinnostavaa ja ajankohtaista sisältöä Laguunin kaikkiin kanaviin sekä sidosryhmille. Itsenäiseen työhösi saat jatkuvaa tukea ammattitiimiltämme. Kasvavassa yrityksessämme on avautumassa uusi luku ja tässä työssä pääset tekemään sen näkyväksi.

Sinulta toivomme näkemystä ja oma-aloitteista otetta some-kanavien tavoitteelliseen kehittämiseen ja sisällöntuotantoon. Omaathan tehtävään sopivan koulutustaustan ja kokemusta sisällöntuotannosta digialustoille. Tehtävät jaksottuvat vesiurheilukeskuksen aktiiviseen kesäkauteen sekä suunnittelu- ja sidosryhmäpainotteiseen talvitekemiseen. 

Laguuni on elämysliikunta- ja hyvinvointikeskus, joka uskoo yhteisön voimaan ja kestäviin ympäristöarvoihin. Toivomme, että erilaisten ihmisten yhteenkokoaminen ja hymyjen herättäminen tuntuu sinustakin tärkeältä ja haluat kuulua tiiviisti tiimiimme. Työsi tukena on jatkuvasti Laguunin ydintiimi, joka koostuu lajien intohimoisista harrastajista sekä viestinnän ja markkinoinnin osaajista. 

Jos sydämessäsi sykähti, lähetä hakemus juuso@laguuniin.fi. Paikka täytetään pikimmiten, hakuaika päättyy 2.12. Lisätietoja voit kysellä maanantaisin tai perjantaisin klo 12-15 puhelimitse 044-569 3074. www.laguuniin.fi