Kesätyöhaku 2023 on päättynyt. Kiitos kaikille hakeneille!

Monipuoliset

Asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät

Työtehtävät koostuvat pääosin asiakkaiden opastamisesta vesiliikuntalajien pariin, lipunmyynnistä, asiakaspalvelusta info-pisteellä sekä asiakkaiden valvonnasta kelluvassa vesipuistossamme. Etsimme osaavaan ja kannustavaan tiimiimme 20 uutta kesätyöntekijää, jotka syttyvät uudenlaisesta asiakaspalvelutyöstä ja yhteisöllisestä tekemisestä. 

Kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 1.6.-31.8.2023 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-22.30 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä ja töitä on tarjolla n. 20-40 tuntia viikossa.

Oletko sinä etsimämme tekijä asiakaspalvelu- ja ohjaustehtäviin?

Lisää tietoa ja ohjeet hakemukseen täältä!

Kesäsetelillä

Kesäapulaisen tehtäviin

Oletko alaikäinen ja sinulla on käytössäsi kesäseteli? Laguuni tarjoaa myös muutamille innokkaille nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä, uniikissa työympäristössä veden äärellä!

Noin kahden viikon mittainen kesätyöjakso ajoittuu 1.6.-31.7.2021 välille. Työajat sijoittuvat klo 9.30.-22.00 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä.

Kiinnostuitko kesäapulaisen tehtävistä?

Lisää tietoa ja ohjeet hakemukseen täältä!

Loistotiimiin

Melonnan ja suppailun ohjaajaksi

Etsimme oma-aloitteisia asiakaspalvelun ammattilaisia, joilta löytyy melontaohjaajan pätevyys tai vastaava koulutus. Tehtävässä pääset työskentelemään uniikissa ympäristössä sekä tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä. Melonnanohjaajan työ ajoittuu toukokuun alusta syyskuun loppuun. Etsimme tuntipalkkaisia työntekijöitä, jotka tekevät töitä joko pelkän melonnanohjauksen parissa (0-40h/vk) tai lisäksi myös muita työtehtäviä Laguunilla (20-40h/vk).

Voisitko sinä sopia porukkaamme?

Lue lisää tehtävästä ja lähetä hakemuksesi!

Avoin haku

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää avoinna olevista työpaikoista, mutta uskot, että Laguuni olisi juuri oikea paikka sinulle?

Lähetä osoitteeseen tiia@laguuniin.fi ansioluettelosi sekä hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, millaista tehtävää etsit.