Kiinnostaisiko työt Laguunilla? Katso alta avoinna olevat paikat tai lähetä avoin hakemus.

Monipuoliset

Asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät

Työtehtävät koostuvat pääosin asiakkaiden opastamisesta vesiliikuntalajien pariin, lipunmyynnistä, asiakaspalvelusta info-pisteellä sekä asiakkaiden valvonnasta kelluvassa vesipuistossamme.  

Tuntipalkkainen kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 3.7. – 31.8.2023 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-22.30 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä ja töitä on tarjolla n. 20-40 tuntia viikossa.

Oletko sinä etsimämme tekijä asiakaspalvelu- ja ohjaustehtäviin?

Lisää tietoa ja ohjeet hakemukseen täältä!

Kesäsetelillä

Kesäapulaisen tehtäviin

Oletko alaikäinen ja sinulla on käytössäsi kesäseteli? Laguuni tarjoaa myös muutamille innokkaille nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä, uniikissa työympäristössä veden äärellä!

Noin kahden viikon mittainen kesätyöjakso ajoittuu 1.6.-31.7.2021 välille. Työajat sijoittuvat klo 9.30.-22.00 välille. Työhön sisältyy myös viikonlopputöitä.

Kiinnostuitko kesäapulaisen tehtävistä?

Lisää tietoa ja ohjeet hakemukseen täältä!

Avoin haku

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää avoinna olevista työpaikoista, mutta uskot, että Laguuni olisi juuri oikea paikka sinulle?

Lähetä osoitteeseen tiia@laguuniin.fi ansioluettelosi sekä hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, millaista tehtävää etsit.