Tehdään yhdessä just teidän näköinen päivä

Räätälöimme ryhmäpäivän toiveidenne mukaan. Asiantuntevassa ohjauksessa kaiken ikäiset ja tasoiset ryhmät voivat kokeilla kannustavassa ilmapiirissä esimerkiksi wakeboardingia, SUPpausta tai vaikkapa lähteä melomaan. Tai niitä kaikkia! Ryhmäpäivillämme on Fiilistakuu – jos koet ettei päivä ole hauska, etsitään yhdessä hyvitysratkaisu!

Katso tästä yritysryhmille tarkoitettu lisäinfopaketti ja hinnasto!

Olemme huomioineet poikkeustilanteen Laguunissa. Lue lisää erityisjärjestelyistä >

Ravintola Blägä tarjoilee Espoon kuuluisimpia burgereita ja herkullisia salaatteja tuoreista ja parhaista raaka-aineista. Yksityiskäyttöön on varattavissa myös uutuus sauna, jossa lempeät löylyt on taattu. Laguunin edustalla on 100 parkkipaikkaa ja Keilaniemen metroasemalta kävelee perille muutamassa minuutissa.

Ryhmäpäivä on taatusti hauska tapa viettää tiimipäivä työporukan kanssa, juhlia kaveriporukalla tai vaan viettää rento päivä yhdessä. Ryhmille suosittelemme erityisesti SUP polon pelaamista sekä meidän omaa kestosuosikkia – wakeboardingia.

Ota yhteyttä

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

lajit ryhmille

Wakeboarding

Wake-kaapelilla kaiken tasoiset porukat voivat kokeilla vauhdikasta lajia kannustavassa ympäristössä. Kerrallaan wake-kaapelista pääsee tunnin aikana nauttimaan maks. 1o tyyppiä. Asiantunteva ohjaus takaa onnistumisen elämyksen ja turvalliset tyrskyt.

Wake-päivää voit täydentää muilla lajeilla, kuten SUPpailulla, melonnalla tai flyboardingilla.

SUP-polo

Erimoverin SUP-ohjaukset ja retket saat meiltä kätevästi räätälöitynä ryhmänne tarpeisiin! Tänä kesänä suosittelemme erityisesti ja SUP-poloa, joka on 3-4-hengen joukkueissa pelattava hauska joukkuelaji.

SUPpailuun voit yhdistellä muitakin lajeja. Esimerkiksi wakeboarding ja SUP-polo on todettu erinomaiseksi kokonaisuudeksi ryhmille.

Melonta

Tarjoamme opastettuja retkiä kaiken kokoisille ryhmille Espoon saaristomaisemissa. Perehdytä porukkasi lajin saloihin asiantuntijoiden johdolla!

Melontaa voit yhdistellä myös muihin lajeihin ja täydentää päivää esimerkiksi wakeboarding-sessiolla.

Mukana mahdollistamassa

_______  _______ _____ _______ 

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!