Suppailukausi senkun jatkuu, vaikka vedet viilenee! Lähde mukaan syyskuiselle suppailuretkelle, jossa suppailemme noin 1,5 tuntia Espoon saariston maisemia ihaillen. Tämän jälkeen pääsemme nauttimaan Keliksen puulämmitteisen saunan lämpimistä löylyistä. Halutessaan voi myös pulahtaa Itämereen virkistäytymään. Lue alta, mitä meidän melontaohjaaja ja SUP-vastaava, Ulla, kertoo retkestä.

“Viileän ja kuuman kombo”

“Oikeanlaisella varustuksella suppailu on antoisa ja rentouttava tapa nauttia syysluonnosta. Kesän alku- ja loppukaudesta merellä on erilainen luonto ja tunnelma kuin keskikesällä. Lintujen puuhat vaihtelevat vuodenajan mukaan ja rauha on omaa luokkaansa, sillä mm. veneilijöiden määrä on vähäisempi”, Ulla kertoo.

“Syksyinen suppailuretki antaa kokonaisvaltaisen kokemuksen keholle ja mielelle. Tällä retkellä saa hyvin heräteltyä kroppaa ja saa takuuvarmasti hyvän startin päivään. Ehdottomasti kannattaa tulla mukaan!” Summaa Ulla.

Milloin?

Lauantaina 10.9. ja 17.9. klo 11-14. Lähtö Keiliksestä!

Kenelle?

Retki sopii aloittelijoille. Olethan kuitenkin kokeillut suppailua vähintään kerran aikaisemmin!

Hinta ja kesto?

Hintaa retkelle on 50€/hlö ja retki kestää yhteensä kolme tuntia. Retkelle mahtuu kahdeksan samaan aikaan, joten toimi nopeasti!

Tervetuloa mukaan nauttimaan syksystä vesille!

Ilmoittaudu mukaan täältä.