monipuolinen

Wakeboarding

Wakeboarding on vesilautailua, jonka hauskuus syntyy vauhdikkaasta menosta ja temppuilumahdollisuuksista. 

Ympäristöystävälliset kaapelit tekevät harrastamisesta iisiä, edullista ja vaihtelevaa. Laguunin kaapelit toimivat poikkeuksellisesti aurinkoenergialla (kiitos Fortum!). 

Meiltä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Lue lisää wakeboardingista Laguunissa.

Varauskalenteri kaapeleille on auki aina 7pv eteenpäin. Hinnat alk. 25€. Välinevuokraus (lauta, märkäpuku, liivit + kypärä) 10€.

Varaa aika

Hauska

sup-lautailu

SUP eli stand up paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista. SUPpailu on helppo ja hauska tapa viettää rentoa kesäpäivää tai kohottaa kuntoa.

Laguunissa vuokraamme lautoja sekä tarjoamme kursseja, retkiä, SUP Joogaa ja ryhmille SUP poloa! Lisää infoa suppailusta täällä.

Lautavuokra, SUP-kurssit tai SUP polo... You name it! Alk. 20€/h.

Varaa aika

vapauttava

Melonta

Voit vuokrata kajakin ja nauttia Espoon kauniista saaristomaisemista kaikessa rauhassa! Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Tarjolla lisäksi myös melontakursseja ja -retkiä kaiken tasoisille! Lisäinfoa täällä melonnasta.

Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.

Kajakkivuokra alk. 23€/2h. Kurssit ja pidemmät retket löydät verkkokaupasta.

Varaa aika

palkitseva

Kiteboarding

Järjestämme leijalautailukursseja aloittelijoille ja kokeneemmille kitettäjille. Laadukkaan ja turvallisen opetuksen takaavat IKO-sertifioidut opettajat. 

Leijalautailukurssi on myös mainio lahjaidea! 

Lue lisää leijalautailusta.

Lisää kursseista ja hinnoista löydät verkkokaupan puolelta! :)

Varaa aika

vallaton

Flyboarding

Voit kokea miltä lentäminen oikeasti tuntuu kun 260 hevosvoimalla tuotettu vedenpaine nostaa sinut jopa 15 metrin korkeuteen.

Ensikertalaiset ovat tervetulleita! Flyboard Helsingin kanssa pääset harrastamaan lajia turvallisesti Laguunissa. Lue lisää flyboardingista.

Hinnat alk. 60€/10 min.

Varaa aika

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!