Laguunilaisuus on mielentila. Mutta ketkä ovatkaan Laguunin toiminnan perämoottori ja airot? Team Laguuni on uudistunut tänä kesänä.

Tiia on ollut mukana kehittämässä Laguunin toimintaa alusta alkaen ja voimme ylpeänä julkistaa hänen olevan nyt osa vakiokalustoa! Tiiaa tarvitaan haastamaan meidän jengiä tekemään hommat vielä vähän paremmin ja aina positiivisella draivilla. Tiialla on vankka osaaminen liikuntatieteen ja käytännön ohjauksen parista ja tietysti hän taitaa laguunin lajit kuin ammattilainen.

Uusin vahvistuksemme Lasse eli tuttavallisemmin Late on ollut viemässä eteenpäin Suomen wake- ja kite-skeneä alusta alkaen ja voidaankin jo puhua elävästä wake-lengendasta. Latella pysyy numerot poikkeuksellisen hyvin hyppysissä ja tarvittaessa toki myös jakoavain.

Alusta lähtien mukana ollut Erkka suuntaa nyt kohti uusia aaltoja ja tuulia. Laguuni kiittää kaikesta ilosta ja kannustavasta ilmapiiristä mitä laiturilla on saatu kokea yhteiskesinä! Onnea uusiin haasteisiin Erkka, laiturilla nähdään!