Tasan vuosi sitten meidän tiimillä oli kädet keväthuurteisessa savessa. Jokainen meistä antoi kaikkensa sille, että saataisiin Espoon Keilaniemeen rakennettua uudenlainen kohtaamispaikka. Kuukausien ponnisteluiden tuloksena, viimeisenä iltana ennen avajaisia skoolattiin: jättilaituri oli paikoillaan, wake-kaapelit viimein viritetty ja ravintola vain odotti asiakkaitaan. Meidän Laguuni. Nimensä mukaisesti meren ympäröimä spesiaali paikka, jolla on omat elämänmuotonsa.

Laguunin ensimmäinen kesä oli meille vauhtia ja oppeja täynnä. Päällimmäisenä jäi kuitenkin mieleen teidän leveät hymyt ja aito välittämisen tunne. Koen siis, että tärkeimmässä tavoitteessa onnistuttiin. Enkä malta odottaa tätä kesää!

 

Mutta mitä tuleva kesä tuo tullessaan?

Kansainvälisen tason vesiurheilukeskus

 

Olit sitten aloittelija, satunnainen kävijä tai aktiiviharrastaja, jokaisen lajin kohdalla tulet saamaan entistä ammattimaisempaa ohjausta. Järjestämme monipuolisempia kursseja, retkiä ja tapahtumia. Esimerkiksi aloittelijoille on luvassa jokaisessa lajissa peruskursseja, jatkokursseja ja yksityistunteja.

Harrastajalle puolestaan on tarjolla temppukursseja, viikko- ja kansainvälisiä-kisoja ja lajikohtaisia tapahtumia sekä yhteisiä retkiä. Jokainen voi siis kehittyä omassa tahdissa. Meille ominaista on kannustaa sinua rohkeasti kokeilemaan uutta ja laajentamaan rajojasi. Me lupaamme ainakin pyrkiä ylittämään itsemme ohjaamisessa, joka päivä.

Ihmisten kohtaamispaikka

 

Laguuni on paikka, johon voit tulla hengailemaan tai harrastamaan yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla. Laguunissa voit nautiskella Ravintola Blägän herkkuja ja virvokkeita sekä saunoa uudessa saunalautassa tai vaikkapa ottaa aurinkoa Fatboyn päällä ja kuunnella leppoisaa dj:n soittamaa musiikkia. Tänä kesänä olemme saaneet tiimiimme lisävahvistuksia ja toivottavasti tekemisen meiningin lisäksi Laguunissa välittyy myös entistä letkeämpi rauha hengailuun ☺

Mitä seuraavaksi?

 

Laguuni aukeaa lauantaina 5.5 klo 11! Olemme auki aina syyskuun loppuun asti, tarkat aukioloajat löydät infosivulta. Ennen avajaisia meillä on luvassa pieni yllätys, josta kerromme ihan pian. Stay tuned!

Hymyillään kun nähdään! ☺ Aurinkoisin terveisin, Juuso + Laguunin tiimi