Kaudenpäättäjäismelonta laguunilaisten kanssa

45,00 

KAUDEN VIKAT MELONNAT LAGUUNILAISTEN KANSSA?

Laguunin vesiurheilukauden viimeisen päivän kunniaksi Tiia, Juuso, Pekka ja Ulla vievät halukkaat kajakointikierrokselle Laguunin lähimaastoon. Luvassa on taatusti hauska kahden ja puolen tunnin retki, jonka aikana Laguunin tyypit esittelevät tuttuja kulmia laguunilaisten silmin. Reissun aikana rantaudutaan saareen, kuullaan tarinoita Laguunista ja lopuksi on mahdollisuus päästä saunomaan Laguunin kelluvaan saunalauttaan. Tuu moikkaan meitä vielä vikan kerran tällä kaudella!

Kuvaus

Retken aloituspaikka:Vesiurheilukeskus Laguuni, Espoo

Aika: lauantaina 28.9. Klo 12.30-15

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä per ryhmä

Ohjaajat: Ammattitaitoiset ohjaajat

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin. Suosituksena on kuitenkin, että olet käynyt esimerkiksi Laguunin perusteet haltuun -retken tai vuokrannut aikaisemmin kajakin. Retki on tarkoitettu yli 13-vuotiaille.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet sekä fiilis :). Mukaan sään mukaisen vaatetus. Mahdollisuus jäädä saunomaan ilmaiseksi melonnan jälkeen.

Lisätietoa: Retki on tarkoitettu satunnaisille harrastajille ja ensikertalaisille. Kahden ja puolen tunnin aikana vietetään aikaa yhdessä, rantaudutaan johonkin Laguunin lähisaarista ja nautitaan Espoon kauniista merimaisemista.