Kauden päättäjäismelonta 2020

45,00  sis. alv.

KAUDEN VIKAT MELONNAT SYYSMAISEMISSA?

Laguunin vesiurheilukauden viimeisen viikonlopun kunniaksi Ulla vie halukkaat kajakointikierrokselle Laguunin lähimaastoon. Luvassa on taatusti hauska kolmen tunnin retki, jonka aikana melotaan rennoin vedoin lähimaastossa. Reissun aikana rantaudutaan saareen, syödään omia eväitä, keitetään pannukahvit ja fiilistellään kulunutta kautta. Tuu melomaan vielä vikan kerran tällä kaudella!

Kuvaus

Retken aloituspaikka:Vesiurheilukeskus Laguuni, Espoo

Aika: lauantaina 26.9. Klo 11:00-14:00

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä per ryhmä

Ohjaajat: Ammattitaitoiset ohjaajat

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin. Suosituksena on kuitenkin, että olet käynyt esimerkiksi Laguunin perusteet haltuun -retken tai vuokrannut aikaisemmin kajakin. Retki on tarkoitettu yli 13-vuotiaille.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet sekä fiilis :). Ota mukaan sään mukaisen vaatetus ja omat eväät.

Lisätietoa: Melomme retken aikana rennolla mielellä, rantaudutaan johonkin Laguunin lähisaarista ja nautitaan Espoon kauniista merimaisemista. Ota mukaan omaa evästä taukoa varten, mutta tulia emme tällä retkellä sytytä 🙂 Keitetään kuitenkin vielä kauden vikat pannukahvit kaasukeittimellä ja nautitaan syksyn tunnelmasta!