Kuutamomelonta

65,00  sis. alv.

TULE NAUTTIMAAN MELOEN TÄYSIKUUSTA!

 

Saaristo näyttää kuunvalossa uudet puolensa. Kuutamomelonnan aikana melotaan yhdessä ammattitaitoisen ohjaajan kanssa keskellä Espoon saaristoa ja fiilistellään hiljaista merta pimenevässä illassa.

 

Neljän tunnin retken aikana rantaudutaan jollekin Laguunin lähisaarista, jossa on mahdollisuus grillata omia eväitä ja istuskella iltanuotion äärellä. Suosittelemme osallistujia testaamaan kajakointia ainakin kerran ennen kurssia. Mukaan tarvitset oman otsalampun ja lämmintä vaatetta.

Poista

Kuvaus

Retken aloituspaikka: Vesiurheilukeskus Laguuni, Espoo

Aika: sunnuntaina 5.7., maanantaina 3.8. ja keskiviikkona 2.9 klo 19-23. Tulethan paikalle viimeistään 15 min ennen aloitusta.

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä

Ohjaajat: Ammattitaitoiset ohjaajat

Retken vaativuus: Retkelle vaaditaan hyvää peruskuntoa. Suosittelemme lisäksi, että olet käynyt esimerkiksi Laguunin perusteet haltuun -retken tai vuokrannut aikaisemmin kajakin. Retken alaikäraja on 13 vuotta.

Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen ohjaus, kajakki ja muut melontavarusteet sekä fiilis :).

Mitä mukaan?: Oma otsalamppu, lämmintä vaatetta (myös vaihtovaatetta retken jälkeen vaihdettavaksi) ja omat eväät.

Lisätietoa: Teemaretki on tarkoitettu satunnaisille ja kokeneille harrastajille. Nautitaan idyllisistä saaristomaisemista hämärtyvässä illassa ja pysähdytään ohjaajan valitsemaan saareen. Saaressa teemme nuotion ja nautimme kiireettömyydestä.

Lisätiedot

Kuumelonnat

5.6., 5.7., 3.8., 2.9