Kuutamomelonta

65,00 

TULE NAUTTIMAAN HÄMÄRTYVÄSTÄ SYYSILLASTA KUUNVALOSSA!

 

Syksyinen saaristo näyttää kuunvalossa uudet puolensa. Kuutamomelonnan aikana melotaan yhdessä ammattitaitoisen ohjaajan kanssa keskellä Espoon saaristoa ja fiilistellään hiljaista merta pimenevässä illassa.

 

Neljän tunnin retken aikana rantaudutaan jollekin Laguunin lähisaarista, jossa on mahdollisuus grillata omia eväitä ja istuskella iltanuotion äärellä. Suosittelemme osallistujia testaamaan kajakointia ainakin kerran ennen kurssia. Mukaan tarvitset oman otsalampun ja lämmintä vaatetta.

Kuvaus

Retken aloituspaikka: Vesiurheilukeskus Laguuni, Espoo

Aika: Perjantaina 13.9. klo 19-23. Tulethan paikalle viimeistään 15 min ennen aloitusta.

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä

Ohjaajat: Ammattitaitoiset ohjaajat

Retken vaativuus: Retkelle vaaditaan hyvää peruskuntoa. Suosittelemme lisäksi, että olet käynyt esimerkiksi Laguunin perusteet haltuun -retken tai vuokrannut aikaisemmin kajakin. Retken alaikäraja on 13 vuotta.

Hintaan sisältyy: Ammattitatoisen ohjaus, kajakki ja muut melontavarusteet sekä fiilis :). Mukaan sään mukaisen vaatetus.

Mitä mukaan?: Oma otsalamppu, lämmintä vaatetta ja halutessasi omat eväät.

Lisätietoa: Teemaretki on tarkoitettu satunnaisille ja kokeneille harrastajille. Nautitaan idyllisistä saaristomaisemista hämärtyvässä illassa ja pysähdytään ohjaajan valitsemaan saareen.