LAGUUNIN VUOKRA SUP-LAUDAT (ALLAROUND RIDE) 11´x34″x6″ (560 €)

560,00 

Leijakoulu Lappis – Sup laudan ostajan opas!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=2MhKoSIZ5xM

11´ x34″ x6″ kokoisia vuokra SUP lautoja on varattavissa 4kpl.

Kaikki ovat kunnoltaan lähes uutta vastaavia (vain kosmeettista hankaumaa)

KOKO: 11´x34″x6″
KUNTO: Lähes uutta vastaava (vain kosmeettista hankaumaa)

Shark Allround Ride 10´ & 11´

Allround Ride on nimensä mukaisesti allround lauta. Eli kun sinun käyttösi on laidasta laitaan ja vielä käyttäjät ovat laidasta laitaan on Allround Ride sinun valintasi! Allround Ride 10´ on 32″ leveä ja 11´on 34″ leveä. Valinta näiden kahden välillä on vakaus vs. nopeus.

Kuvaus

Myymme tänä kautena kaikki käytössä olleet SUP-laudat pois erinomaisin tarjoushinnoin!

Kaudella 2019 vaihdoimme Sharkin SUP-lautoihin ja tänä vuonna laudat ovat selviytyneet vuokrakaudesta vielä aikaisempaakin paremmassa kunnossa. Laudoissa on vain pientä nirhaumaa ja kosmeettista käytön jälkeä mutta “vauriot” ovat hyvin maltillisia. Todellisuudessa laudat eivät juuri uutta häpeä.

Kaikki meidän käyttämät laudat ovat SUP-lautojen huipputasoa! Eli nämä eivät taivu tai lonksu alla.

Alamme nyt ottamaan sitovia varauksia laudoista.  Varataksesi SUP-laudan, sinun tulee SUORITTAA 50€ VARAUSMAKSU.

Laudat luovutetaan, kun kaudemme päättyessä syyskuun lopussa. Mikäli varaamasi laudan kunto muuttuu selvästi loppukauden aikana voi varauksen perua tai katsomme hinnan uudestaan laadun mukaan. Hinnoissa on kuitenkin jo huomioitu lautojen pienet käytön jäljet.

Käytetyt laudat myydään yhden vuoden täydellä takuulla valmistusvikoja vastaan! Paikattujen kohdalla takuu kattaa myös paikkaukset.

Laudat sijaitsee Vesiurheilukeskus Laguunissa. Laudat voi noutaa paikan päältä tai voimme toimittaa laudan matkahuollolla, jolloin toimituskulut ovat 10€/lauta 🙂

Tiedot vapaista laudoista saat ottamalla yhteyttä 0443413417 & janne@laguuniin.fi.

Lautojen hinnat sisältävät oletuksena laudan, evän, alumiinimelan, karkuremmin, repun sekä pumpun. Tämän lisäksi voimme tarjota rajatulle määrälle mahdollisuutta päivittää mela hiilikuitumalliin tai hankkia muita extratuotteita.