LAGUUNIN VUOKRA SUP LAUDAT (Family) 15´2″x36″x8″ (720 €)

50,00 

Leijakoulu Lappis – Sup laudan ostajan opas!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=2MhKoSIZ5xM

15´2″x36″x8″ kokoisia vuokra SUP lautoja on varattavissa 1kpl.

Kaikki ovat kunnoltaan lähes uutta vastaavia (vain kosmeettista hankaumaa) HINTA 670€ (maksetun 50€ varausmaksun jälkeen.)

HUOM! VARMISTA ETTÄ VARAUSMAKSUN YHTEYDESSÄ LAITAT TILAUKSEEN NIMEN, PUH NUMERON, POSTITUS VAI NOUTO? SEKÄ MAHDOLLINEN POSTITUSOSOITE.

KOKO: 15´2″x36″x8″
KUNTO: Lähes uutta vastaava

Kuvaus

Myymme tänä kautena kaikki käytössä olleet SUP-laudat pois erinomaisin tarjoushinnoin!

Kaudella 2019 vaihdoimme Sharkin SUP-lautoihin ja tänä vuonna laudat ovat selvinnyt vuokrakaudesta vielä aikaisempaakin paremmassa kunnossa. Laudoissa on vain pientä nirhaumaa ja kosmeettista käytön jälkeä mutta “vauriot” ovat hyvin maltillisia. Todellisuudessa laudat eivät juuri uutta häpeä.

Kaikki meidän käyttämät laudat ovat SUP-lautojen huipputasoa! Eli nämä eivät taivu eikä lonksu alla.

Alamme nyt ottamaan sitovia varauksia laudoista.  Varataksesi SUP-laudan, sinun tulee SUORITTAA 50€ VARAUSMAKSU.

Laudat luovutetaan kun kautemme on lopussa, eli arviolta syyskuun lopussa. Mikäli varaamasi laudan kunto muuttuu selvästi loppukauden aikana voi varauksen perua tai katsomme hinnan uudestaan. Kuitenkin hinnassa on huomioitu, että laudoissa on pieniä käytön jälkiä.

Käytetyt laudat myydään yhden vuoden täydellä takuulla valmistusvikoja vastaan! Paikattujen kohdalla takuu kattaa myös paikkaukset.

Laudat sijaitsee Vesiurheilukeskus Laguunissa. Laudat voi noutaa paikan päältä tai voimme toimittaa laudan matkahuollolla jossa toimituskulu 10€/lauta 🙂

Tiedot vapaista laudoista saat ottamalla yhteyttä 0443413417 & janne@laguuniin.fi.

Lautojen hinnat sisältävät oletuksena laudan, evän, alumiinimelan, karkuremmin, repun sekä pumpun. Tämän lisäksi voimme tarjota rajatulle määrälle mahdollisuutta päivittää mela hiilikuitumalliin tai hankkia muita extratuotteita.