LAGUUNIN VUOKRA SUP LAUDAT (Touring Traveller) 12´6″x32″x6″ (620 €)

50,00 

Leijakoulu Lappis – Sup laudan ostajan opas!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=2MhKoSIZ5xM

12´6″x32″x6″ kokoisia vuokra SUP lautoja on varattavissa 6kpl.

Kaikki ovat kunnoltaan lähes uutta vastaavia (vain kosmeettista hankaumaa) HINTA 570€ (maksetun 50€ varausmaksun jälkeen.)

Kuvaus

Myymme tänä kautena kaikki käytössä olleet SUP-laudat pois erinomaisin tarjoushinnoin!

Kaudella 2019 vaihdoimme Sharkin SUP-lautoihin ja tänä vuonna laudat ovat selviytyneet vuokrakaudesta vielä aikaisempaakin paremmassa kunnossa. Laudoissa on vain pientä nirhaumaa ja kosmeettista käytön jälkeä, mutta “vauriot” ovat hyvin maltillisia. Todellisuudessa laudat eivät juuri uutta häpeä.

Kaikki meidän käyttämät laudat ovat SUP-lautojen huipputasoa! Eli nämä eivät taivu eikä lonksu alla.

Alamme nyt ottamaan sitovia varauksia laudoista.  Varataksesi SUP-laudan sinun tulee SUORITTAA 50€ VARAUSMAKSU.

Laudat luovutetaan, kun kaudemme päätteeksi syyskuun lopussa. Mikäli varaamasi laudan kunto muuttuu selvästi loppukauden aikana, voi varauksen perua tai katsomme hinnan uudestaan laadun mukaan. Hinnassa on kuitenkin jo huomioitu lautojen pienet käytön jäljet.

Käytetyt laudat myydään yhden vuoden täydellä takuulla valmistusvikoja vastaan! Paikattujen lautojen kohdalla takuu kattaa myös paikkaukset.

Laudat sijaitsee Vesiurheilukeskus Laguunissa. Laudat voi noutaa paikan päältä tai voimme toimittaa laudan matkahuollon kautta, jolloin toimituskulu 10€/lauta 🙂

Tiedot vapaista laudoista saat ottamalla yhteyttä 0443413417 & janne@laguuniin.fi.

Lautojen hinnat sisältävät oletuksena laudan, evän, alumiinimelan, karkuremmin, repun sekä pumpun. Tämän lisäksi voimme tarjota rajatulle määrälle mahdollisuutta päivittää mela hiilikuitumalliin tai hankkia muita extratuotteita.

Lisätiedot

Mitat 381 × 81.3 × 15 cm