Leijalautailu kesäkurssi

400,00 

Leijalla kohti surffia?

Leijalautailun peruskurssi antaa valmiudet turvalliseen leijan käsittelyyn ja itsenäiseen kitettämiseen. Kaksipäiväisellä kurssilla fiilis on taattu ja ohjaajat IKO-sertifioituja ammattilaisia. Tsekkaa alta lisää!

Kuvaus

Leijalautailun (kiteboarding) peruskurssi antaa valmiudet turvalliseen leijan käsittelyyn ja itsenäiseen kitettämiseen. Kurssi kestää kaksi päivää.

Kurssi sisältää:

– Ennakkomateriaalin
– IKO-ohjaajan
– Leijalautailuvälineet
– Kansainvälisen IKO-sertifioinnin
– Laatutakuun

Järjestämme kursseja pk-seudulla ja Hangossa sekä tarvittaessa ympäri Suomea.

Kurssilla käytetään aina uusimpia leijalautailuvälineitä. Oppiminen on turvallista ja ennen kaikkea mukavaa puuhaa.

Parhaiden tuuliolosuhteiden takaamiseksi varmistamme tarkat kurssiajat aina kurssitettavien kanssa erikseen henkilökohtaisesti.

Mukaan kurssille tarvitset lämmintä vaatetta, eväät ja juomista sekä voittajafiiliksen. Kurssilla on maksimissaan 2 henkilöä kerrallaan. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin niin maksamme sinulle rahat takaisin.

HUOM! Kesäkursseja on saatavilla rajoitetusti – haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin, joten näin varmistamme laadukkaan ja turvallisen opetuksen.

Ostamasi lahjakortti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen yhden arkipäivän kuluessa. Lahjakortin voi käyttää aikavälillä 2.5.-26.9.2020. #laguuniin

P.S. Postin lakosta johtuen lähetämme lahjakortin ensisijaisesti e-lahjakorttina. Halutessasi voit pyytää fyysistä lahjakorttia lähettämällä meiliä osoitteeseen info@laguuniin.fi, mutta emme valitettavasti voi luvata fyysisten lahjakorttien saapuvan perille ennen juhlapyhiä lakosta johtuen.