Tänä kesänä tekemistä piisaa Laguunin kaapelilla! Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan koskenutkaan wakelautaan – me näytämme, miten homma hoituu.

Laguuni tarjoaa tänäkin vuonna ainutlaatuiset puitteet waken harrastamiseen. Asiantuntevat huippuohjaajat opastavat aloittelijankin lajin saloihin ja hyvä yhteisö tukee tekemistä läpi kesän.

Katso alta, mitä kaikkea meiltä löytyy tulevaan wakekesään!

Ohjatut tunnit Keilis:

Aloittelijatunti

Oletko ensimmäistä kertaa kokeilemassa wakeboardingia tai haluat hioa waken perustaidot minttiin? Tämä matalan kynnyksen ohjattu tunti on juuri sinua varten! 

Kurssilla harjoitellaan laudan hallintaa vedessä, käännöksien tekemistä, erilaisia lähtöjä sekä toiveiden mukaan myös ensimmäisiä temppuja. Luvassa on rento ja opettavainen ilmapiiri ammattiohjaajien kanssa!

Kenelle: Aloittelija 💧

Parkkikoulu osa 1

Oletko innokas kehittymään vesiparkettien partaveitseksi?

Parkkikoulussa harjoitellaan waken perusteita, tutustutaan obstaakkeleihin, käydään läpi riskejä ja turvallisuusseikkoja. Tutustumme myös tarkemmin temppujen suoritustekniikoihin yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Samalla tutustut muihin harrastajiin, ja voit löytää itsellesi harjoittelukaverin seuraavalle kerralle!

Kenelle: Innokkaalle aloittelijalle/ osaavalle vesilautalijalle 

Parkkikoulu osa 2

Kävitkö jo parkkikoulun ensimmäisen osan? Tällä kurssilla jatketaan siitä, mihin edellisessä jäätiin sekä vaihdetaan Pro-kaapelin monipuolisempaan obstaakkelivalikoimaan.

Temppujen suoritustekniikka haltuun! Tämä tunti on sinulle, joka haluat oppia haastavampia ja jännittävimpiä temppuja. Parkkikoulun toisen osan tunneilla harjoittelet uusia temppuja muiden harrastajien seurassa sekä tietenkin Laguunin osaavien ohjaajien ohjeistuksella. 

Kenelle: Harrastajille 💧 💧

Temppuklinikka – Airtricks

Kun wakeboardingin perusteet on jo hyvin hallussa ja haluat syventää taitojasi airtrickeihin, suuntaa Pekan temppuklinikalle! 

Tällä uniikilla klinikalla opetellaan airtricksien saloja ja eritasoisia temppuja. Asetamme tavoitteet aina asiakkaan oman kiinnostuksen ja tason mukaan.

Airtrickien opettelu vaatii hyvää laudan hallintaa, mutta klinikalle osallistumiseen ei edellytetä airtrickien osaamista entuudestaan – tule siis haastamaan itseäsi! Tälle klinikalle ei voi vielä ilmoittautua, ilmoitamme kun aikoja on varattavissa.

Kenelle: Kokeneemmalle wakeboardaajalle 💧 💧 💧

Tutustu kesän wake-tunteihin verkkokaupastamme!