Laguunin kelluvalta keitaalta löytyy kesämenoa moneen makuun. Päätettiin koota meidän laguunilaisten lempparitekemiset yhteen ja jakaa ne teille.

1. Treffi-SUP -paketti

Suppailu on leppoisaa kesätekemistä ja kekseliäs treffi-idea lämpöiselle kelille. Treffi-SUP -paketti pitää sisällään kahden hengen SUP-laudan ja pullon alkoholitonta kuohuvaa. Kumppanin kanssa suppaillessa voi kierrellä Espoon saaristoa ja nauttia merimaisemista sekä toisen seurasta. Laguunin lähisaarille voi rantautua suppailun lomassa piknikille, sillä laudalle mahtuu mukaan myös pientä purtavaa.

Treffi-SUP -paketin voi ostaa Laguunin nettikaupasta tai soittamalla Laguunille: 0291700353.

2. SUP-polo ystäväporukalla

SUP-polo on vauhdikasta ja taatusti hauskaa tekemistä porukalla. Peliä pelataan erikseen rajatulla kentällä 3 vs. 3 tai 4 vs. 4, joten mukaan mahtuu enemmänkin kavereita. SUP-polossa palloa pelataan maaleihin mailalla, joka toimii myös melana. Meno joukkuepelin parissa on yhteisöllistä ja usein SUP-polokentältä kantautuukin kunnon naurunremakka. Kaveri- ja yritysporukoiden suosiossa oleva laji sopii hyvin myös polttaripäivän ohjelmaksi.

Varaa Sup-polo-setit porukalle meilitse myynti@laguuniin.fi.

3. Polkukajakointi kaverin kanssa

Polkukajakkiretki on toimiva tapa rentoutua merellä. Halutessaan kajakoinnissa saa myös hien pintaan ja melkein spinning-tunnin veroisen treenin. Polkukajakki on vakaa ja pysyy hyvin pystyssä tuulisemmallakin säällä. Laguunilta löytyy yhden ja kahden hengen kajakkeja, joten merimaisemista voi lähteä nauttimaan seurassakin.

Kajakin voi varata käyttöön Laguunin kaupasta tai soittamalla Laguunille numeroon 0291700353.

4. Fatbike-pyöräretki

Fatbike-pyörät mahdollistavat pyöräilyn muuttuvassa maastossa. Maastopolkupyörien renkaat ovat ylisuuret ja niiden ansiosta liikkuminen onnistuu lähes missä tahansa. Laguunin läheisyydestä löytyy hyviä maastopyöräilyreittejä niin Espoon kuin Helsinginkin puolella. Esimerkiksi Kuusisaari ja Lehtisaari ovat mainioita valintoja maastopyöräilyyn.

Fatbiket saa käyttöön soittamalla Laguunille 0291700353 tai paikan päällä, jos pyöriä on vapaana.

5. Merijooga

Laguunilla on tarjolla aina tiistaisin klo 18 merijoogaa. Tunneilla yhdistyy joogan tuoma rauha ja merimaisemista nauttiminen. Mukaan tarvitsee juomapullon ja joogamaton. Rantajoogatunnit pidetään Laguunin saaressa, mutta avoin alue sijaitsee taivasalla, joten joogaan osallistuvien on syytä muistaa säänmukainen pukeutuminen.

Tunneille voi ilmoittautua täällä.