Vielä ehtii oppimaan uusia taitoja vesillä! Laguunin odotetut wakeboarding-temppuklinikat vievät syvemmälle lajin saloihin joka viikko Keiliksessä. Katso lisää ja tule mukaan – näistä et takuulla lähde tyhjin käsin!

Mikä ihmeen temppuklinikka?

Temppuklinikat rullaavat Keiliksessä viikottain, tyypillisesti torstai-iltaisin. Kahden tunnin aikana saat henkilökohtaista ohjausta wake-temppuihin. Klinikan teema vaihtuu viikottain, ja ohjaajana toimii viikon teemaan perehtynyt, pro-tason wakeboardaaja. Klinikoilla esimerkiksi sukelletaan reilien, volttien tai spinien saloihin!

Kaikkea tekemistä klinikalla ohjaa omat, henkilökohtaiset tavoitteesi. Tukenasi on ohjaajan lisäksi videoanalyysi, jonka avulla pystyt visualisoimaan ja kehittämään omaa suoritusta reaaliajassa. Vertaistukea saat klinikalla myös 2-5 muusta session osallistujasta! 

Kuka voi tulla mukaan?

Temppuklinikat sopivat niille, jotka ovat jo päässeet kiinni wakeboardingin perusteisiin. Hurjan pitkää wake-uraa ei kuitenkaan tarvitse olla takanapäin!

Jos kaapelin ajaminen edestakaisin sujuu, selviydyt käännöksistä ja pystyt vetämään hyndasta suoran hypyn, voit siirtyä temppujen pariin! Vesi on elementtinä sen verran armollinen, että jo aloittelija voi halutessaan alkaa miettimään voltteihin siirtymistä.

Miksi mukaan kannattaa lähteä?

Lyhyesti sanottuna: opin ilosta! Wakeboarding lajina motivoi ja koukuttaa aina enemmän, mitä enemmän uutta sen parissa oppii. 

Laguunilla wake-temppuja on opeteltu alkuajoista lähtien, ja laiturin kokenut konkariporukka tietää, mitä uuden oppiminen vaatii. Pekka kertoo lisää temppuklinikoista:

“Kesän joka klinikalla on tähän mennessä osallistujat oppineet jotain uutta, joten kannattaa ehdottomasti lähteä matalalla kynnyksellä mukaan. Vedän itse tänä kesänä hieman vaativampaa airtricks-klinikkaa, koska olen leijalautailun kautta kehittänyt vahvat ilmatempputaidot. Tervetuloa mukaan testaamaan!”

Temppuklinikat ja tarkemmat ajankohdat löydät täältä. Hinta: 60 € / 2 h.