KEILIS, ESPOO

The floating watersport center in Keilaniemi offers e.g. a giant water park, two wake cables, kayaking, stand up paddling and electrical bikes. Restaurant Blägä serves fresh meals and our floating sauna guarantees gentle steams with a seaview. 

Hauska

Vesipuisto

Jättimäisessä kelluvassa vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille ja sen voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Radan monipuoliin antimiin kuuluu esimerkiksi tarzan-liaani, jättiliukumäki ja uutuutena valtava jäävuori, joka haastaa kokeneemmatkin kiipeilijät! 

Vesipuistoa valvoo Laguunin henkilökunta ja se on tarkoitettu kaikille yli 6-vuotiaille uimataitoisille. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta. Vesipuistoon tarjoamme perhelippua, jotta vanhemmat pääsevät mukaan nauttimaan menosta.

VARAUSKALENTERI AUKEAA PIAN! Kannattaa varata aika etukäteen varauskalenteristamme! Hinnat alk. 13/h.

Book now

Wakeboarding

In Keilaniemi we have two wakeboarding cables. You´ll get tips to ensure your first time on board goes as smoothly as possible, but if you feel a need for deeper instructions, we also offer courses for all levels.  

Cablewake is a fun and fast pace activity, with the possibility to push your limits with all kinds of flips and spins. From the two cables Easy is a shorter track and first choice for beginners, where as Pro is a little longer and contains more obstacles that you can choose to use. Both of the tracks are totally ok for all levels! Thanks to Fortum our cables run exceptionally on solar energy. 

PRO-KAAPELI NYT AUKI! Kannattaa varata aika etukäteen varauskalenteristamme! Hinnat alk. 25€/h.

Book now

vapauttava

Melonta

Keiliksessä voit joko nautiskella saaristomaisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin yhteisretkistämme. Upeisiin rannikkoreitteihin voit tutustua blogitekstistä: Melontareitit Helsingin ja Espoon alueilla 

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.   

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa. 

VARAUSKALENTERI ON NYT AUKI! Kannattaa varata aika etukäteen varauskalenteristamme! Hinnat alk. 25€/2h.

Book now

Rento

SUP-lautailu

Keiliksestä voit vuokrata laudan, osallistua ohjatulle SUP-retkelle, vuokrata ryhmällesi SUP-polo-kentän tai nauttia jooga-tunnista suppilaudan päällä. Vuokralautavalikoimasta löytyy yksikköjen lisäksi ilahduttavia vaihtoehtoja, kuten treffi-SUP tai kaveriporukalle sopiva XXL-lauta.

SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, turvallisen harrastamisen sekä erilaisia tekniikoita etenemiseen ja käännöksiin.

Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Lisätietoja vaihtoehdoista ryhmille täältä.

VARAUSKALENTERI NYT AUKI! Kannattaa varata aika etukäteen varauskalenteristamme! Hinnat alk. 20€/h.

Book now

vallaton

Flyboarding

Flyboardingissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu, kun valtavilla hevosvoimilla tuotettu vedenpaine nostaa sinut jopa useiden metrien korkeuksiin. Ensikertalaiset ovat tervetulleita! Flyboard Helsingin kanssa pääset harrastamaan lajia turvallisesti Laguunissa.

Tämä on täydellinen elämyslaji vaikkapa polttari- tai synttärisankarille! Kokemus veden päällä liitämisestä ei takuulla unohdu.

VARAUSKALENTERI AUKEAA PIAN! Varaa aika etukäteen varauskalenteristamme ja säästä lipun hinnassa! Hinnat alk. 100€.

Book now

palkitseva

Leijalautailu

Järjestämme leijalautailukursseja aloittelijoille ja kokeneemmille kitettäjille. Koska laji perustuu tuulen voimaan, pidetään kurssit pääkaupunkiseudulla kulloinkin optimaalisessa spotissa. Laadukkaan ja turvallisen opetuksen takaavat IKO-sertifioidut opettajat, jotka vastaavat kuljetuksesta ja kaikista välineistä. Leijalautailukurssi on myös mainio lahjaidea! Lue lisää tästä. 

Kokeneemmille leijalautailijoille järjestämme myös rib-veneellä retkiä Helsingin edustalla. Saaristo tarjoaa poikkeukselliset maisemat ja olosuhteet (flätti, aalto, luodot) ainutlaatuisille leijakokemuksille. Leijareissulle otetaan 3-4 henkeä kerrallaan ja kokonaisuus sisältää kuljetukset, oppaat, turvallisen briiffauksen, loppuanalyysin, saunan sekä video ja kuvamateriaalit.

Lisätietoa retkistä, kursseista ja hinnoista löydät verkkokaupan puolelta!

Book now

terässiipi

Sähköpyörät

Kesällä 2021 Espoon upean rantaraitin voi ottaa haltuun laadukkailla, kotimailisilla sähköpyörillä! Terässiipi-sähköpyörät ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisesti säädettäviä kaiken pituisille pyöräilijöille. Keiliksestä voit helposti suunnata kiinnostaviin kulttuurikohteisiin tai uusiin, kaukaisempiin luontospotteihin. Valmiit reittikartat, sähköavusteisuus ja mielettömät rantamaisemat tekevät pyöräseikkailustasi erityisen.

VARAUSKALENTERI AUKEAA PIAN! Kannattaa varata aika etukäteen varauskalenteristamme!

Book now

merellinen

Sauna

Laguunin puulämmitteinen konttisauna pitää taatusti vesiurheilijat lämpimänä ja nautiskelijat rentona. Saunaa voi varata yksityiskäyttöön (myynti @ laguuniin.fi) ja kesän mittaan tautitilanteesta riippuen avaamme julkiset saunavuorot pikimmiten.

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!