RAVINTOLA BLÄGÄ

Aukioloajat päivittyvät pian. 

Katso ravintolan menu.

Ryhmille ruuan ennakkotilaukset -> Ota yhteyttä: blaga@loistojuhlat.fi

Ryhmätilausten ravintolatiedustelut: blaga@loistojuhlat.fi 

Ravintola Blägä tarjoilee klassikkohampurilaisen rinnalla herkkukeitot ja raikkaan ravitsevat bowlit! Tältä sydämelliseltä joukolta hoituu myös kaikenlaiset ryhmäkestitykset sielukkaalla otteella ja vahvalla ammattitaidolla.  

Simppeli mutta kekseliäs

Ravintola Blägän simppeli menu perustuu kotimaisiin sesongin raaka-aineisiin. Tarjolla on klassikkobugereita, keittoja ja raikkaita bowleja. Menu pitää sisällään kattavasti maukkaita kasvisvaihtoehtoja ja hyvä valikoima gluteenittomia ruokia. Lisäksi Blägästä löydät pikkusuolaista, jätskiä, kahvia ja muutamat huolella valitut oluet, siiderit ja viinit. Katso Blägän menu tästä.

 

Catering kaikenlaisiin ryhmähetkiin!

Blägän taustajoukko Loisto Catering palvelee kattavasti kaikkia Laguunin ryhmiä sekä Espoossa että Helsingissä. Ryhmävarauksen yhteydessä pääset valitsemaan menu-paketeista mieluisimman tai halutessasi räätälöimään kokonaisuuden täysin tarpeidenne pohjalta. Ryhmätilaisuuksissa ruokailu on mahdollista varata Keiliksen tai Hietsun ainutlaatuiseen ulkoiluspottiin.

 

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!