WATER SPORTS CENTER,
FLOATING RESTAURANT & SAUNA

MUSTIKKAMAA

New Water Sports Center in Mustikkamaa opens on June 10!

OPEN EVERY DAY

10-22

Keilis, Espoo  

In the summer the floating watersport center in Keilaniemi offers e.g. a giant water park, two wake cables, kayaking, stand up paddling and electrical bikes.  Restaurant Blägä serves fresh meals and our floating sauna offers gentle steams with a seaview. 

Hietsu, Helsinki 

Laguuni Hietsu offers wakeboardingkayaking, e-surf and stand up paddling close to the center of HelsinkiFrom Hietsu we also conduct SUP and kayaking courses and trips to the beautiful archipelago.

FOR GROUPS

We tailor the day for your group. With our expert instructors and guides, you will have a supportive, safe environment in which you can try e.g. wakeboarding, SUP-boarding, SUP polo, kayaking, flyboarding or electrical biking – regardless of your group members’ ages and experience levels. Our group days have a good vibe guarantee – if you feel like the day didn’t make you smile, we´ll find a way to make it up to you!

myynti@laguuniin.fi

News

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja ja lupauksia sen hyväksi. ⁠Itämeripäivänä 31.8. koko kesän jatkunut Itämeri Plogging huipentuu yhteisöllisiin siivoustalkoisiin! Torstaina Keiliksessä, Hietsussa sekä ensimmäistä kertaa myös Mustikkamaalla lähdetään yhteisölliselle Itämeripäivän siivousretkelle. Polestar-sähköautoilla pääsee siivoamaan klo 9 ja 14 . Kajakeilla ja SUP-laudoilla lähdöt tapahtuvat puolestaan klo 17. ⁠⁠Päivän ohjelmaan kuuluu myös leikkimielinen kisa, sillä eniten roskia kerännyt voittaa 50 euron lahjakortin Laguuniin! Osallistuminen on ilmaista ja oman paikan varaaminen yhteisistä lähdöistä onnistuu osoitteesta itameri.info 24.8. alkaen. Itämeripäivän talkoisiin voi osallistua myös omilla välineillä missä tahansa päin Suomea! Olit sitten rannalla tai merellä, tärkeintä on konkreettiset teot Itämeren hyväksi 💙 Psst! Itämeripäivä on vuoden viimeinen mahdollisuus osallistua ploggingiin! Jos Mustikkamaan melonta- ja SUP-reitit ovat vielä testaamatta, niin nyt on loistava mahdollisuus lähteä tutustumaan maisemiin samalla siivoten!
Tule juhlimaan Espoota Keilikseen perjantaina 25. elokuuta! Espoo-päivän kunniaksi pääset harrastamaan kaikkia Keiliksen lajeja 25 %:n alehintaan! Voit varata paikkasi perjantaille etukäteen Laguunin nettikaupasta käyttämällä koodia ESPOO25. Koodi on voimassa perjantaille 25.8. tehtäviin varauksiin Keiliksessä. Tarjous ei koske kursseja ja retkiä.

Keiliksen lajit

WAKEBOARDING Wakeboarding eli vesilautailu on koukuttava laji, jossa pääsee kiitämään veden pinnalla! Wake sopii kaikille yli 6-vuotiaille. Tarvitset vain uimataidon ja innokkaan asenteen! VESIPUISTO Veden päällä kelluva vesipuisto tarjoaa hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Vesipuistossa voit esimerkiksi laskea liukumäkiä, pompauttaa kaverin korkealla ilmaan blobbipatjalta tai hyppiä veteen trampoliinilta! MELONTA Vuokraa kajakki ja lähde ihastelemaan Espoon maisemia mereltä käsin! Voit valita yksikkökajakin tai kaksikkokajakin, jonka avulla melominen sujuu kätevästi myös esimerkiksi pienempien lasten kanssa. SUP  SUP-laudan kanssa voit lähteä vesille rennosti hengailemaan tai ottaa tavoittellisemman asenteen ja lähteä pidemmälle retkelle! Matkan varrella pysähtyminen rantaan tapahtuu vaivattomasti kevyen laudan kanssa. Nähdään Keiliksessä!

OUR PARTNERS

___  ____ _______ 

Newsletter

Join us at @Laguuniin and receive information on special offers, events and exclusive stuff!