RAVINTOLA BLÄGÄ

Ravintola Blägän mainio ravintola palvelee perjantaina 3.9 ja lauantaina 4.9. Katso Blägän menu  tästä! 

Isompien ryhmätilausten ravintolatiedustelut: blaga@loistojuhlat.fi 

Keilaniemen Ravintola Blägässä on uusi yrittäjä! Loisto Cateringin johdolla ravintola tuo kesällä 2021 klassikkohampurilaisen rinnalle herkkukeitot ja raikkaan ravitsevat bowlit! Tältä sydämelliseltä joukolta hoituu myös kaikenlaiset ryhmäkestitykset sielukkaalla otteella ja vahvalla ammattitaidolla.  

Simppeli mutta kekseliäs

Ravintola Blägän simppeli lounasmenu perustuu kotimaisiin sesongin raaka-aineisiin. Tarjolla on klassikkobugeri, tuoreita salaatteja, raikkaita bowleja ja viikon keitto. Menu pitää sisällään kattavasti maukkaita kasvisvaihtoehtoja ja hyvä valikoima gluteenittomia ruokia. Lisäksi Blägästä löydät pikkusuolaista, jätskiä, kahvia ja muutamat huolella valitut oluet, siiderit ja viinit. Katso Blägän menu tästä.

 

Catering kaikenlaisiin ryhmähetkiin!

Blägän taustajoukko Loisto Catering palvelee kattavasti kaikkia Laguunin ryhmiä sekä Espoossa että Helsingissä. Ryhmävarauksen yhteydessä pääset valitsemaan menu-paketeista mieluisimman tai halutessasi räätälöimään kokonaisuuden täysin tarpeidenne pohjalta. Ryhmätilaisuuksissa ruokailu on mahdollista varata Keiliksen tai Hietsun ainutlaatuiseen ulkoiluspottiin.

 

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!