Kiinnostaako sinua monipuoliset asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät sekä vesipuiston valvonta Mustikkamaalla?

Mikä on Laguuni? Laguuni on yhteisö, joka tuottaa merkityksellisiä liikuntaelämyksiä. Elämysliikuntakeskuksemme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä ja Helsingin Mustikkamaalla ja Hietsussa. Laguunin tarjoomaan kuuluu useita vesiliikuntalajeja, joiden parissa tarjoamme monipuolisesti erilaisia kursseja ja retkiä. Kaikenikäiset ja -tasoiset voivat kokoontua Laguuniin harrastamaan, hengailemaan, saunomaan ja syömään. Kesäisin tiimimme koostuu kokonaisuudessaan yhteensä noin 50 asiakaspalvelun ja liikunnanohjauksen osaajasta.

Etsimme osaavaan ja kannustavaan tiimiimme kesätyöntekijöitä, jotka syttyvät uudenlaisesta asiakaspalvelutyöstä ja yhteisöllisestä tekemisestä. Laguunin kaikki työtehtävät on jaettu pienempiin tiimeihin työtehtävien edellytysten ja sijainnin mukaan. Halutessasi voit hakea useampaan tai jokaiseen tiimiin omien mieltymysten ja vahvuuksien mukaan. Täältä näet kaikki avoinna olevat tehtävät. 

Asiakaspalvelu- ja ohjaustehtävät + vesipuiston valvonta (Mustikkamaa) 

Mustikkamaan tiimissä työtehtäviin kuuluu vesipuiston valvonta, asiakaspalvelu infopisteellä sekä melonnan- ja SUP-lautailun ohjaaminen. 

Tässä tiimissä tärkeää on asiakkaan kohtaaminen, täsmällisyys, kiinnostus melontaa- ja SUP-lautailua kohtaan sekä kyky ottaa haltuun ajanvarausjärjestelmä. Lisäksi Mustikkamaan kokoonpanolla korostuvat hengenpelastustaidot ja kyky toimia tiukassakin pelastustilanteessa. Kaikilla Mustikkamaan työntekijöillä tulee olla vähintään hätäensiapukurssi käytynä.

Tuntipalkkainen kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 1.6. – 31.8.2024 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääasiassa klo 9.30.-21.30 välille. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä.  Työtunteja on tarjolla n. 20-40 tuntia viikossa.

SINULTA EDELLYTÄMME

 • Kiinnostusta ja intoa vesiliikuntalajeja kohtaan
 • Asiakaslähtöistä, positiivista ja oma-aloitteista otetta tekemiseen.
 • Loistavia vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.
 • Malttia ja kykyä ottaa hommat haltuun hektisissäkin tilanteissa.
 • Ensiapu-, ja/tai pelastustaidot (kuten hätäensiapukurssi tai voimassa oleva EA1- kortti)

KATSOMME EDUKSI

 • Liikunta-alan koulutus tai kokemus liikunnanohjauksesta tai asiakaspalvelutehtävistä
 • Lajiosaaminen SUP-lautailusta ja/tai melonnasta.
 • SUH:in uimaopettaja- hengenpelastajakoulutus tai rantapelastajakurssi.

 ME TARJOAMME SINULLE

Inspiroivan ja uniikin työympäristön sekä kannustavan ja yhteisöllisen tiimin. Jokainen työntekijä saa perusteellisen koulutuksen työtehtävien, lajien ja Laguunin tekemisen pariin. Koulutus tehtävään tapahtuu toukokuun aikana. 

Tuntipalkkainen kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti jaksolle 1.6.-31.8.2024 ja toiveena on, että sinulla on mahdollisuus työskennellä koko jakson ajan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-21.30 välille. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä ja töitä on tarjolla n. 20-40 tuntia viikossa. Palkkauksen pohjana toimii huvi- teema- ja elämyspuistoalan TES.

Jos olet etsimämme asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työntekijä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä 1-3 minuutin pituinen esittelyvideo (max. 3 min.) itsestäsi osoitteeseen tiia@laguuniin.fi ja tule mukaan luomaan unohtumattomia kokemuksia kesäksi 2024!

Vastaathan esittelyvideolla seuraaviin kohtiin:

 • Kuvaile itseäsi lyhyesti
 • Mikä herätti kiinnostuksesi tästä tehtävästä?
 • Millainen on mielestäsi hyvä asiakaspalvelutilanne ja miten pyrkisit luomaan sellaisia Laguunin asiakkaille?
 • Mikä olisi vahvuutesi työssä Laguunilla? Entä kehityskohteesi?

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 25.2. Jos jokin askarruttaa, voit myös soittaa Tiialle numeroon +358 44 7661433 ma-to klo 9-15 välillä. Jos en heti vastaa, voit laittaa viestin perään niin soitan myöhemmin takaisin! 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!  
@laguuniin #laguuniin