MUSTIKKAMAA, HELSINKI

MUSTIKKAMAANTIE 800570 HELSINKI

Mustikkamaan elämyskeskuksessa pääsee melomaan upeissa saaristomaisemissa itsenäisesti tai ammattilaisen ohjauksessa, suppailemaan sekä villiintymään kelluvassa vesipuistossa.

Toimipiste on suljettu kesän 2023 osalta. Lisätietoa talven avantouintimahdollisuuksista pian!

Huomioithan, että toimipiste tai jotkin lajeista voivat olla varattuna ryhmille, ja suosittuina ajankohtina asiakasmäärä voi täyttyä. Varaustilanteen tarkistaminen ja oman paikan varmistaminen onnistuu nettikaupastamme 

Hauska

Vesipuisto

Kelluvassa vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. Vesipuiston voi vuokrata myös yksityiskäyttöön esimerkiksi tiimipäivää tai synttäreitä varten.

Vesipuistoa valvoo Laguunin henkilökunta ja se on tarkoitettu kaikille yli 6-vuotiaille uimataitoisille. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 15e/1h

Varaa aika

vapauttava

Melonta

Mustikkamaalla voit nautiskella saaristomaisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin retkistämme.

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat ovat kahdesta tunnista koko päivään.   

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa. 

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alk. 27€/2h.

Varaa aika

Rentouttava

SUP-lautailu

Mustikkamaalla voit vuokrata laudan, osallistua ohjatulle SUP-retkelle tai nauttia jooga-tunnista suppilaudan päällä.

SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, tekniikoita etenemiseen sekä käännöksiin ja saat nauttia ammattilaisten valitsemista reittivalinnoista ja upeasta tunnelmasta.

Tekemällä varauksen netistä säästät euron palvelumaksun. Hinnat alkaen 20€/1h.

Varaa aika

Hyväntekeväisyyshanke

Itämeri Plogging

Itämeri Plogging on Suomen laajuinen hyväntekeväisyyshanke, joka mahdollistaa Itämeren konkreettisen siivoustyön kajakkiretki kerrallaan. Yhteisöllisen hankkeen avulla tarjoamme kaikille mahdollisuuden nähdä ja kokea Itämeren kaikessa kauneudessaan ja karuudessaan. Varaa Fortum-siivouskajakki käyttöösi ja tule mukaan tekemään hyvää ympäristölle ja itsellesi!

Mustikkamaalta löydät myös Polestar Ploggingin. Varaa sähkökäyttöinen Polestar 2-auto käyttöösi kokoontaittuvan ORU-kaksikkokajakin kera ja lähde siivoamaan uusia ympäristöjä!

 

Varaa Fortum -siivouskajakki tai Polestar -auto käyttöösi maksutta!

Varaa aika

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!