Tehdään yhdessä just teidän näköinen päivä

Päivä vesiurheilulajien parissa on taatusti unohtumaton tapa viettää tiimipäivä työporukan kanssa, juhlia kaveriporukalla vaikka polttareita tai vaan viettää rento päivä yhdessä. Ryhmäpäivillämme on 100% Fiilistakuu – jos koet ettei päivä ole mieluisa, etsitään yhdessä hyvitysratkaisu!

Räätälöimme ryhmäpäivät sekä Espoon Keiliksessä että Helsingin Hietsussa toiveidenne mukaan. Asiantuntevassa ohjauksessa kaiken ikäiset ja tasoiset ryhmät voivat suunnata yhdessä melontaretkelle, sähköpyöräillä kauniissa merimaisemissa, heittäytyä vauhdikkaisiin SUP-polo-peleihin tai vaikkapa vuokrata kelluvan vesipuiston yksityiskäyttöön!

Jos suunnittelet esimerkiksi yritys- tai polttaripäivää olethan suoraan meihin yhteydessä alla olevasta lomakkeesta.

Olemme huomioineet poikkeustilanteen Laguunissa. Lue lisää erityisjärjestelyistä >

TARJOLLA HUIPPU-CATERING JA SAUNAN LEMPEÄT LÖYLYT 

Ravintola & Baari Blägän erinomaiset catering-palvelut huipentavat yhteisen elämyksen Keiliksen tai Hietsun toimipisteissä. Keiliksen uusi kelluva puusauna tarjoilee liikkujille ja nautiskelijoille lempeät löylyt. Menu-paketeistamme on helppo valita ryhmällesi mieluisimmat tarjoilut tai vaihtoehtoisesti pääset räätälöimään kokonaisuuden täysin omien tarpeidenne pohjalta. Ryhmätilaisuuksissa ruokailu on mahdollista varata Keiliksen tai Hietsun ainutlaatuiseen ulkoiluspottiin. 

Ota yhteyttä

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Laji-ideoita ryhmille

Wakeboarding

Wake-kaapelilla kaiken tasoiset porukat voivat kokeilla vauhdikasta lajia kannustavassa ympäristössä.

SUP-polo

Tarjoamme opastettuja retkiä ja vuokraamme sup-lautoja ryhmille Keiliksen ja Hietsun upeissa saaristomaisemissa!

Melonta

Tarjoamme opastettuja retkiä ja vuokraamme kajakkeja ryhmille Keiliksen ja Hietsun upeissa saaristomaisemissa!

Vesipuisto

Keiliksen valtava kelluva vesipuistomme tarjoaa haastetta ja hauskanpitoa kaiken ikäisille ja sen voi varata myös yksityiskäyttöön.

Sähköpyörä

Kotimaiset Terässiipi-sähköpyörät avaavat uusia mahdollisuuksia rannikkoseikkailuhin! Lähde Keiliksestä tai tilaa pyörät kohteeseen.

Flyboarding

Suosikkiohjelma polttarisankareille! Flyboardissa pääset kokemaan ainutlaatuisen lentokokemuksen veden päällä.

Mukana mahdollistamassa

_

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!