HIETSU, HELSINKI

HIEKKARANNANTIE, 00100 HELSINKI

Kesäkauden tuotteet varattavissa nyt verkkokaupassa!

Helsingin Hietsun toimipiste tarjoilee keskustan kupeessa wakea, melontaa ja SUP-lautailua! Laaja valikoima lajikursseja- ja retkiä palvelee kaiken tasoisia liikkujia.

Huomioithan, että toimipiste tai jotkin lajeista voivat olla varattuna ryhmille, ja suosittuina ajankohtina asiakasmäärä voi täyttyä. Varaustilanteen tarkistaminen ja oman paikan varmistaminen onnistuu nettikaupastamme 

monipuolinen

Wakeboarding

Hietsussa on wake-kaapeli, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Kurssimme tarjoavat kaiken tasoisille asiantuntevaa ohjausta, joka tekee oppimisesta nopeaa ja kivaa.

Hietsun kaapelirata sopii kaiken tasoisille wakettajille. Radalta löytyy monipuolisia hyppyreitä ja reilejä, joita kokeneemmat tekijät voivat halutessaan hyödyntää.

Varauskalenteri nyt auki! Aika kaapelille kannattaa varmistaa varaamalla. Hinnat alk. 25€/h.

VARAA NYT!

Rento

SUP-lautailu

Hietsussa voit osallistua ohjatulle SUP-retkelle, vuokrata ryhmällesi SUP-laudat tai nauttia aurinkopäivästä vuokratun suppilaudan päällä.
SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, turvallisen harrastamisen sekä erilaisia tekniikoita etenemiseen ja käännöksiin.

Varauskalenteri nyt auki! Oma aikasi kannattaa varmistaa varaamalla se etukäteen netistä. Hinnat alk. 20€/h.

VARAA NYT!

vapauttava

Melonta

Hietsussa voit joko nautiskella upeista maisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin yhteisretkistämme.

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa.

Varauskalenteri nyt auki! Oma aikasi kannattaa varmistaa varaamalla se etukäteen netistä. Hinnat alk. 25€/2h.

VARAA NYT!

Kuinka saapua hietsuun?

Laguuni Hietsu sijaitsee uimarannan vieressä, Hiekkarannantietä kohti Länsiväylää.  

Metrolla saapuessasi Ruoholahden asemalta on n. 1km kävelymatka. Bussilla saapuessasi Väinämöisenkenttä on lähin pysäkki ja n. 1km kävelymatkan päässä on myös Hanken. Omille ajoneuvoille löytyy kiekkopaikkoja viereiseltä parkkipaikka-alueelta. 

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!