LAGUUNI HIETSU, HELSINKI

Helsingin Hietsun toimipiste tarjoilee keskustan kupeessa wakea, melontaa ja SUP-lautailua! Laaja valikoima lajikursseja- ja retkiä palvelee kaiken tasoisia liikkujia.

HIEKKARANNANTIE, 00100 HELSINKI

monipuolinen

Wakeboarding

Hietsussa on wake-kaapeli, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Kurssimme tarjoavat kaiken tasoisille asiantuntevaa ohjausta, joka tekee oppimisesta nopeaa ja kivaa.

Hietsun kaapelirata sopii kaiken tasoisille wakettajille. Radalta löytyy monipuolisia hyppyreitä ja reilejä, joita kokeneemmat tekijät voivat halutessaan hyödyntää.

Varauskalenteri nyt auki! Aika kaapelille kannattaa varmistaa varaamalla. Hinnat alk. 25€/h.

VARAA NYT!

Rento

SUP-lautailu

Hietsussa voit osallistua ohjatulle SUP-retkelle, vuokrata ryhmällesi SUP-laudat tai nauttia aurinkopäivästä vuokratun suppilaudan päällä.
SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, turvallisen harrastamisen sekä erilaisia tekniikoita etenemiseen ja käännöksiin.

Varauskalenteri nyt auki! Oma aikasi kannattaa varmistaa varaamalla se etukäteen netistä. Hinnat alk. 20€/h.

VARAA NYT!

vapauttava

Melonta

Hietsussa voit joko nautiskella upeista maisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin yhteisretkistämme.

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa.

Varauskalenteri nyt auki! Oma aikasi kannattaa varmistaa varaamalla se etukäteen netistä. Hinnat alk. 25€/2h.

VARAA NYT!

palkitseva

Leijalautailu

Järjestämme leijalautailukursseja aloittelijoille ja kokeneemmille kitettäjille. Koska laji perustuu tuulen voimaan, pidetään kurssit pääkaupunkiseudulla kulloinkin optimaalisessa spotissa. Laadukkaan ja turvallisen opetuksen takaavat IKO-sertifioidut opettajat, jotka vastaavat kuljetuksesta ja kaikista välineistä. Leijalautailukurssi on myös mainio lahjaidea! Lue lisää tästä

Lisätietoa retkistä, kursseista ja hinnoista löydät verkkokaupan puolelta!

Varaa aika

hauska

E-surf

E-surffaus on surffausta, joka ei vaadi aaltoja! Sähkömoottorilla toimiva surffilauta mahdollistaa uudenlaisen kokemuksen nauttia vauhdista meren päällä! E-surffissa pääset takuulla koettelemaan omia surffitaitojasi.

VARAUSKALENTERI AUKI! Lisätietoa e-surffauksesta ja hinnoista löydät verkkokaupasta!

Varaa aika

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!