Itämeri Plogging -hanke on ollut vauhdilla käynnissä pitkin kesää ja juhlimmekin sitä nyt kokonaisen viikon täydeltä! Tähän mennessä olemme saaneet kerättyä roskaa yli 1000 kg koko Suomen rannikon laajuudelta.

Itämeri-viikko on monille meille Laguunilla kesän ehdoton kohokohta ja haluammekin kertoa teille, mitä kaikkea tämä viikko tuo tullessaan. Kurkkaa alta!

Esittelyssä Itämeri Plogging kumppanit

Meidän Itämeri Plogging -hankkeessa on ollut auttamassa huikeat yhteistyökumppanimme.

Lumme huolehtii Itämeri Plogging välineistön puhtaudesta! Itämeri-viikon ajan Lumme tarjoaa kaikille Keiliksen Laguunissa aktiviteetista tulleille ympäristöystävällisen pyykinpesuaineen! 

Urbaser vastaa tänäkin vuonna Itämeri Plogging roskien kierrätyksestä. Olemme kesän aikana erotelleet plogging-jätteistä metallin ja sekajätteen. Tutustu meidän Instagramin puolella lisää, miten Urbaser kierrättää Itämerestä tulleet roskat yhdessä Fortumin kanssa.

Fortum

Wakeboardingin kaapelit pyörii aurinkoenergialla ja akustolla yhteistyössä Itämeri Plogging pääyhteistyökumppanin Fortumin kanssa. Keskiviikkona 24.8. kaikki waken vuokravälineet kuuluu hintaan! Varaa itsellesi vain wakeaika Keilikseen tai Hietsuun meidän verkkosivuilta. 

Polestar

Polestar Plogging laajensi hanketta ennennäkemättömästi tänä vuonna kun se toi pääkaupunkiseutulaisille uuden tavan kerätä roskia sähköautoilla ja kokoontaittuvilla Oru-kajakeilla hiilijalanjälkiä jättämättä.

Itämeripäivä torstaina 25.8. 

Viikko huipentuu John Nurmisen Säätiön Itämeripäivään! Luvassa on yhteisöllistä siivoamista kajakeilla, sup-laudoilla, Polestar sähköautoilla tai vaikka ihan kävellen. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden tehdä yhdessä meidän kanssa hyvää Itämeren puolesta.

Itämeripäivään osallistutaan etukäteen ja se on täysin maksutonta. Ajanvaraus Itämeripäivään on nyt auki! Varmista paikkasi meidän verkkosivuilta.

Juhlitaan viikkoa Sprucen keikan merkeissä

Viikonloppu startataan Sprucen tahdissa Keiliksen laiturilla perjantaina 26.8. klo 18 alkaen! Spruce on vuonna 2010 perustettu, pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva taitava ja monipuolinen seitsemänhenkinen coverbändi. Spruce viihdyttää yleisöä energisellä sekoituksella parhaita klassikoita sekä tuoreita listahittejä!

Baltic Sea Adventure

Ensimmäistä kertaa järjestetään Keiliksessä Alexander Stubbin suojelema seikkailu-urheilutapahtuma lauantaina 27.8., joka yhdistää monipuoliset lajit ja Itämeren suojelun. Kyseessä on kutsuvierastapahtuma ja meininkiä pääset seuraamaan meidän Instagramin puolella.

Sauna lämpimäksi sunnuntaina

Itämeri-viikon kunniaksi sunnuntaina pääsee saunomaan ja pulahtamaan samalla Itämereen kympillä! Muista käyttää verkkokaupassa koodia ITAMERI. Ajanvaraus su 28.8. saunaan on nyt auki!

Tervetuloa Laguunille koko kesän huipentumaan!