KEILIS, ESPOO

KEILALAHDENTIE 8, 02150 ESPOO

Kesäkauden tuotteet varattavissa nyt verkkokaupassa!

Kesällä Keilaniemen kelluva elämyskeskus pitää sisällään mm. jättimäisen vesipuiston, kaksi wake-rataa sekä poikkeukselliset melonta- ja SUP-puitteet. Lisäksi puu- sekä sähkölämmitteiset saunat lämmittävät niin kesällä kun talvellakin! 

Huomioithan, että toimipiste tai jotkin lajeista voivat olla varattuna ryhmille, ja suosittuina ajankohtina asiakasmäärä voi täyttyä. Varaustilanteen tarkistaminen ja oman paikan varmistaminen onnistuu nettikaupastamme 

 

merellinen

Sauna veden äärellä

Espoon Laguunin puulämmitteinen sauna pitää taatusti vesiurheilijat lämpimänä ja nautiskelijat rentona niin kesällä kun talvellakin! Koko kesän Keilaniemessä lämpiää kaksi saunaa. Täysin remontoitu puusauna ja upouusi sähkösauna! 

Kesäkaudella vakkari yleiset saunavuorot joka sunnuntai! Muut yleisten saunavuorojen ajankohdat julkaistaan aina maanantaisin viikoksi eteenpäin.

Saunaa voi varata myös yksityiskäyttöön omalle poppoolle ja yksityisvarauksen yhteyteen voi lisätä myös rentouttavan paljun tai tunnelmallisen takkatilan! Yksityisvaraukset nettikaupasta tai ottamalla yhteyttä myynti@laguuniin.fi

Hauska

Vesipuisto

Jättimäisessä kelluvassa vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille ja sen voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Radan monipuoliin antimiin kuuluu esimerkiksi tarzan-liaani, jättiliukumäki ja uutuutena valtava jäävuori, joka haastaa kokeneemmatkin kiipeilijät! 

Vesipuistoa valvoo Laguunin henkilökunta ja se on tarkoitettu kaikille yli 6-vuotiaille uimataitoisille. 6–12-vuotiaan lapsen kanssa on oltava täysi-ikäinen huoltaja, joka valvoo lasta jatkuvasti vähintään rannalta.

Tekemällä varauksen netistä säästät 2€ palvelumaksun. Hinnat alkaen 15€.

Varaa aika

monipuolinen

Wakeboarding

Keiliksestä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Kurssimme tarjoavat kaiken tasoisille asiantuntevaa ohjausta, joka tekee oppimisesta nopeaa ja kivaa. 

Kahdesta kaapeliradasta Pro-kaapeli on isommalla moottorilla toimiva, hiukan pidempi rata. Pro-radalle on asennettu enemmän hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää. Lyhyempi Easy on aloittelijalle ensisijainen valinta, vaikka kaikki voivat huoletta suunnata myös pro-kaapelille. Sähkömoottorilla toimivat vetokaapelit pyörivät ympäristöystävällisesti Fortumin aurinkopaneelien voimalla. 

 

Tekemällä varauksen netistä säästät 2€ palvelumaksun. Hinnat alk. 25€/h.

Varaa aika

vapauttava

Melonta

Keiliksessä voit joko nautiskella saaristomaisemista itsenäisesti vuokraamalla kajakin, perehtyä lajin saloihin ohjatulla kurssilla tai ilmoittautua mukaan jollekin yhteisretkistämme. Upeisiin rannikkoreitteihin voit tutustua blogitekstistä: Melontareitit Helsingin ja Espoon alueilla 

Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Vuokra-ajat kahdesta tunnista koko päivään.   

Melontakurssit ja -retket ovat loistava tapa perehtyä mukavaan ulkoilmaharrastukseen ammattilaisen opissa. Ammattiohjaajien kurssitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille melojille. Monipuoliset retket tarjoavat uusia reitti-ideoita, asiantuntevan ohjaajan ja hyvää seuraa. 

Tekemällä varauksen netistä säästät 2€ palvelumaksun. Hinnat alk. 27€/2h.

Varaa aika

Rento

SUP-lautailu

Keiliksestä voit vuokrata laudan, osallistua ohjatulle SUP-retkelle, vuokrata ryhmällesi SUP-polo-kentän tai nauttia jooga-tunnista suppilaudan päällä. Vuokralautavalikoimasta löytyy yksikköjen lisäksi ilahduttavia vaihtoehtoja, kuten treffi-SUP tai kaveriporukalle sopiva XXL-lauta.

SUP-retket tarjoavat uusia oivalluksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Retkien aikana opit tuntemaan suppailuvälineet, turvallisen harrastamisen sekä erilaisia tekniikoita etenemiseen ja käännöksiin.

Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Lisätietoja vaihtoehdoista ryhmille täältä.

Tekemällä varauksen netistä säästät 2€ palvelumaksun. Hinnat alk. 20€/h.

Varaa aika

vallaton

Flyboarding

Flyboardingissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu, kun valtavilla hevosvoimilla tuotettu vedenpaine nostaa sinut jopa useiden metrien korkeuksiin. Ensikertalaiset ovat tervetulleita!

Tämä on täydellinen elämyslaji vaikkapa polttari- tai synttärisankarille! Kokemus veden päällä liitämisestä ei takuulla unohdu.

Tekemällä varauksen netistä säästät 2€ palvelumaksun. Hinnat alk. 100€.

Varaa aika

kuinka saapua keilikseen?

Metrolla tultaessa, suosittelemme jäämään Keilalahden pysäkiltä, mistä on n. 700 m matka Laguuniin. Koivusaaren pysäkiltä on hieman pidempi, reilun kilometrin mittainen matka. 

Polkupyörällä saapuessa, voit jättää pyörän Laguunin edessä sijaitsevaan pyöräparkkiin.

Kaupunkipyörät sijaitsevat aivan Laguunin edessä.

Ajoneuvoille on Laguunin edessä 24h parkki. Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu, niin suosittelemme laittamaan navigaattorin kohteeksi Laguuni, sillä virallinen osoite ohjaa hieman väärin. 

Veneellä saapuville, Laguunin Stora Frökenin saaressa on
vierasvenesatama 8 veneelle.

uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!