Suppailu

Suppailu Laguunissa

Suppailu eli Stand up paddling on rauhallinen laji, jota voi harrastaa juuri omaan tahtiin. Laguunin vuokralautavalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan SUP-laudan. SUP-laudalla voi lähteä nauttimaan Espoon saaristomaisemaisemista joko vauhdikkaammin meloen tai iisisti makoillen (hinnat alk. 20€/h).

Vuokraa SUP-lauta helposti etusivultamme.

Ajanvaraukseen »

sup-polo

Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Laguunilaiset ohjeistavat lajin säännöt pelaajille ja lisähinnasta peliin saa myös oman tuomarin. SUP-polo on erinomainen valinta esimerkiksi polttareihin tai yritysporukoille.

retket, kurssit ja reittivinkit suppailuun

Järjestämme ohjattuja SUP-retkiä ja -kursseja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Laguunin omien SUP-lähettiläiden saaristoretkiä voi kesän myötä alkaa seuraamaan  Youtube kanavallamme ja uusia reitti-ideoita lähetetään jatkuvasti Laguunin uutiskirjeen tilaajille. Katso retki- ja kurssivaihtoehtomme tästä.

laguuniin tuleminen on helppoa

Laguuni sijaitsee Espoon kauniissa saaristomaisemissa Keilaniemessä, Länsiväylän varrella. Keilaniemen uusi metroasema sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Laguunista, kaupunkipyöräparkki löytyy vielä lähempää ja lisäksi Laguunin edessä on autoilijoille runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Uutiskirje

Liity mukaan @Laguuniin niin saat meilitse etuja ja tietoa tulevista tapahtumista. Laguuni-yhteisölle luvassa myös muita yllätyksiä!