Tsekkaa alta joulun vauhdikkaimmat lahjakortti-ideat ja talven uinti- ja saunatärpit! 

Parhaat joululahjat Laguunista

Tänä vuonna Laguunin pukki hemmottelee lahjakorttien muodossa, joista voit valita mieluisimman. Nyt on aika ilahduttaa lemppari tyyppiäsi yhteisten suunnitelmien muodossa, esimerkiksi wakeboardingin tai melonnan merkeissä! Voit maksaa kätevästi Smartumilla tai Epassilla. Meiltä löydät myös avoimet lahjakortit, jotka käyvät kaikkiin aktiviteetteihin ja ravintolapalveluihin. Tutustu lahjakortteihin ja hanki omasi verkkokaupastamme.

Rentoudu Keiliksen lempeissä löylyissä

Laguunin puusauna lämpiää talvellakin! Kylmillä keleillä kelpaa lämmitellä löylyissä, yleisiä saunavuoroja on tarjolla joka torstai ja aina kuun ensimmäisenä sunnuntaina! Ota käteesi kylmä huurteinen ja nappaa paikkaasi täältä

Joulua juhlitaan Laguunin tapaan joulusaunan merkeissä 25.12. klo 10-14. Tuu nauttimaan löylyistä ja pulahtamaan virkistävään mereen. Varaathan paikkasi etukäteen.

Avantokausari 21/22


Kausikortilla pääset käyttämään Laguunin avantoa ja pukuhuonetta itsenäisesti joka päivä klo 6-21! Kausarilaisena saat rahanarvoisia etuja esim. saunavuoroille ja mahdollisesti muihin talvella järjestettäviin palveluihin. 

Psst. Laguunin sauna lämpenee ainakin torstaisin ja aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kysynnän mukaan muinakin ajankohtina. 

Hanki oma kausarisi täältä!